طرز تهیه سس پیتزا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سس پیتزا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سس پیتزا
سس پیتزا یا همان سسی که در کف پیتزا (روی خمیر پیتزا) استفاده می شود یکی از مهم ترین اجزای طعم دهنده هر پیتزا است تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را مشاهده کنید. طرز تهیه سس پیتزا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوجه فرنگی | 500 گرم |
فلفل قرمز | ½ فلفل متوسط |
فلفل قرمز تند | 1 قطعه |
نمک | ½ قاشق غذاخوری |
سرکه | ⅛ فنجان |
قند | ⅛ فنجان |
کره | 1 قاشق چایخوری |
سیر | 2 عدد |
روغن زیتون | ⅛ فنجان |
طرز تهیه سس پیتزا
مرحله اول
من آماده می کنم سس پیتزای خوشمزه در ابتدای کار گوجه ها را خوب شسته و قسمت های اضافی آن را جدا می کنیم. سپس فلفل و فلفل تند را تمیز کرده و می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی، فلفل و فلفل قرمز تند را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. توجه داشته باشید که نیازی به پوست کندن گوجه فرنگی یا فلفل نیست.
سطح سوم
حالا مواد پوره شده را در قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا آب مواد شروع به جوشیدن کند. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و بگذارید مواد بجوشد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد، نمک، شکر و سرکه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود. سپس کره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا در سس حل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را با روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سس خنک شود. سپس سیر را ریز خرد می کنیم یا با رنده درشت رنده می کنیم.
مرحله ششم
حالا ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس سیر را به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم. توجه داشته باشید که حرارت زیر ماهیتابه باید خیلی کم باشد.
مرحله هفتم
وقتی سس کاملا خنک شد، ترکیب سیر و روغن زیتون را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. در آخر سس را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
5
2