طرز تهیه سوسه کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوسه کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سس باربیکیو
سوسه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی کشورمان است که منشا آن شمال ایران است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه سس باربیکیو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
خروس | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سیر | 2 قرص |
گیاه معطر خشک | 4 قاشق غذاخوری |
پودر گردو | 4 قاشق غذاخوری |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
رب آلو | 1 قاشق غذاخوری |
یخ | 2 فنجان |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پودر دارچین | کافی |
طرز تهیه سس باربیکیو
مرحله اول
برای تهیه سس کباب خوشمزه در ابتدای کار خروس را با کمی زردچوبه و نمک ماساژ می دهیم سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خروس خوب طعم دار شود. حالا پیاز و سیر را ریز رنده کنید.
مرحله دوم
سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. حالا پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید.
سطح سوم
وقتی عطر سیر آزاد شد پودر گردو را به قابلمه اضافه کنید و 20 دقیقه تفت دهید. سپس سبزی های خشک (نعنا، جعفری، گشنیز، شنبلیله، تره، برگ سیر سبز، اوجی، اناریه، زلنگ و سرسام) را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سبزی های معطر را 1 دقیقه تفت می دهیم تا عطرشان بیرون بیاید. سپس رب انار را به همراه رب آلو به قابلمه اضافه کنید و به پخت ادامه دهید سپس یخ را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه دهید سس به مدت 1 ساعت روی اجاق بماند تا غلیظ شود. بعد از این مدت وقتی سس غلیظ شد مرغ مزه دار شده را در قابلمه بریزید و مقداری از سس را داخل شکم مرغ بریزید.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت 2 ساعت در سس بجوشد تا کاملا بپزد. بعد از این مدت قابلمه را از روی اجاق برداشته و سس کباب را در ظرف مورد نظر می گذاریم.
مرحله هفتم
اگر از شمال به گیاهان محلی دسترسی ندارید، می توانید از ترکیب نعنا، جعفری، گشنیز، تره، پونه کوهی و کمی شنبلیله استفاده کنید. در آخر سس باربیکیو را با زیتون و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
5
1