طرز تهیه سوپ دال عدس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ عدس
سوپ عدس دال یکی از سوپ های خوشمزه و ساده است که برای پیش غذاها بسیار مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوپ عدس برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بشقاب عدس | 1 فنجان |
سیب زمینیها | 1 قطعه |
هویج | 2 عدد وسط |
پیاز | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
پودر زردچوبه و زیره | اندازه ی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سوپ عدس
مرحله اول
من آماده می کنم سوپ عدس خوشمزه در ابتدای کار باتلاق های عدس را می شوییم و در ظرف مناسبی می گذاریم سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی بوته های عدس را بپوشاند و اجازه می دهیم 1 ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن مایع در تابه مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و خوب تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.
سطح سوم
سپس سیب زمینی ها و هویج ها را پوست بگیرید و با آب سرد بشویید و به قطعات کوچک برش دهید و به قابلمه اضافه کنید. حالا به پخت ادامه می دهیم تا سبزیجات داخل قابلمه کمی سرخ شوند.
مرحله چهارم
حالا سیر را ریز رنده کنید و به همراه مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر زیره به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر و ادویه ها گرفته شود. بعد از خیس خوردن عدس ها را آبکشی کنید.
مرحله پنجم
سپس عدس دال را به قابلمه اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی سرخ شد 3 پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم عدس دال کاملا پخته و نرم شود. وقتی مواد داخل قابلمه به جوش آمد، در صورت نیاز کمی آب اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا می گذاریم سوپ روی اجاق بجوشد تا کاملا جا بیفتد و شیشه ای شود. بعد از 2 ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و پوره شود.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که پوره کردن سوپ کاملا خوشمزه است و می توانید سوپ را به شکل اصلی سرو کنید. حالا یک ظرف مناسب برای سرو انتخاب کنید و سوپ عدس را داخل آن بریزید.
مرحله هشتم
در این مرحله آش عدس را مطابق ذائقه خود با مقداری برگ جعفری یا ریحان تازه و مقداری زیره تزئین می کنیم. در آخر آش عدس را با لیموی تازه و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.