طرز تهیه سوپ پیاز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ پیاز
آش پیاز یکی از پیش غذا های خاص و خوشمزه رستوران است که با مواد مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سوپ پیاز به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز بزرگ | 3 عدد |
سیر | 4 عدد قرص |
روغن کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
سوپ مرغ | 1 لیتر |
خامه (یا شیر | 100 میلی لیتر |
طرز تهیه سوپ پیاز
مرحله اول
برای تهیه سوپ پیاز خوشمزه ابتدا پیاز را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و به صورت خلال های نازک برش دهید. سپس ظرف مناسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن کنجد را در تابه بریزید سپس اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. سپس پیاز را در قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود سپس پرک های سیر را جدا می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و بعد از آن تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم
حالا آرد را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود، سپس آب مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس حرارت را زیاد می کنیم تا آش سریعتر به نقطه جوش برسد.
مرحله پنجم
در این مرحله که سوپ به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم سوپ به مدت 30-40 دقیقه روی اجاق بماند تا جا بیفتد و به غلظت دلخواه برسد. سپس خامه را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله ششم
حالا بعد از 30 دقیقه مقداری سوپ داخل کاسه با خامه بریزید و هم بزنید تا خامه به دمای سوپ برسد. سپس خامه را داخل سوپ بریزید و هم بزنید و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که می توانید به جای خامه از شیر استفاده کنید یا در صورت تمایل از ترکیب خامه و شیر استفاده کنید. اگر می خواهید این سوپ را با کالری کمتری سرو کنید، می توانید خامه را از مواد لازم حذف کنید.
مرحله هشتم
در نهایت بعد از ۱ دقیقه سوپ پیاز را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی جعفری تزئین کنید. در آخر سوپ را با لیمو ترش و نان تازه میل کنید. نوش جان.