آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی ویژه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سیب زمینی مخصوص

سیب زمینی مخصوص یکی از انواع فست فودهای خوشمزه، خوش طعم و پرطرفدار است که خیلی راحت با مواد مختلف درست می شود و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و ساده برای پذیرایی ها و مهمانی ها استفاده کنید. معرفی مرحله ای طرز تهیه سیب زمینی مخصوص در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سیب زمینی بزرگ 4 عدد
سوسیس داغ 1 قطعه
قارچ خام 5 تکه
پیتزا با پنیر تا جایی که لازم است
نمک و آویشن کافی
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی

طرز تهیه سیب زمینی مخصوص

مرحله 1: سیب زمینی ها را له کنید و در آب جوش بریزید

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ای خرد کرده و سپس سیب زمینی ها را بشویید سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید. دیگ.

مرحله 2: سیب زمینی ها را در آب بجوشانید و آبکش کنید

سپس سیب زمینی ها را به مدت 5 دقیقه در آب بجوشانید تا بافت آن نرم شود، سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و روی حوله نخی قرار دهید تا آب آن گرفته شود و کاملا خشک شوند، سپس در تابه ای روی آتش متوسط، کمی روغن بریزید.

مرحله 3: سیب زمینی ها را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید

سپس اجازه دهید روغن داخل تابه کاملا داغ شود، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که سیب زمینی ها کاملا در آن غوطه ور شوند، به طوری که همه قسمت های آن به یک اندازه سرخ شود، پس از داغ شدن روغن، سیب زمینی ها را در تابه قرار دهید.

مرحله چهارم: سیب زمینی ها را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید

وقتی یک طرف سیب زمینی ها کاملا قرمز و طلایی شد، آن ها را در تابه برگردانید تا طرف دیگر سرخ شوند، وقتی همه سیب زمینی ها سرخ شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس سیب زمینی های سرخ شده را در ظرف مناسب بریزید. .

مرحله 5: تمام قسمت های سوسیس را در روغن داغ سرخ کنید

سپس سوسیس ها را به صورت گرد برش داده و در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سوسیس ها را در تابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید، وقتی یک طرف آن ها طلایی و قرمز شد، سوسیس ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله ششم: قارچ ها را دایره ای برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید

بعد از اینکه سوسیس ها کاملا سرخ شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید سپس قارچ ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید حلقه حلقه کرده و در ظرف دیگری بریزید. سرخ نکنید.

مرحله هفتم: سیب زمینی سرخ شده و پنیر پیتزا را در ظرف مناسبی بریزید

سپس در ظرف مناسبی که می توان در فر گذاشت ابتدا مقداری سیب زمینی سرخ شده بریزید تا کف ظرف را بپوشاند، یک ظرف پیرکس بهتر است بعداً سیب زمینی ها را با همان ظرف سرو کنید، یک لایه پنیر برای پیتزا روی سیب زمینی ها بریزید و گسترش.

مرحله هشتم: سوسیس های سرخ شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید

مقدار استفاده از پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد اما هر چه بیشتر باشد سیب زمینی مخصوص در نهایت کشدارتر و خوش طعم تر می شود سپس سوسیس های سرخ شده را روی پنیر پیتزا بریزید و پخش کنید، مقدار سوسیس بستگی دارد. به سلیقه و سلیقه شما

مرحله نهم: قارچ های خرد شده، نمک و پودر آویشن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید

سپس قارچ های خلال شده را روی سوسیس ها بریزید و پهن کنید، سپس روی قارچ ها مقداری نمک و پودر آویشن بپاشید، دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی قارچ ها بریزید تا کاملا سطح آن را بپوشاند، در این مرحله بهتر است پنیر بیشتر برای پیتزا نسبت به قبل

مرحله 10: یک لایه دیگر سیب زمینی و پنیر پیتزا را روی مواد اضافه کنید

سپس دوباره یک لایه سیب زمینی سرخ شده را روی پنیر پیتزا بریزید و در قسمت های مختلف پخش کنید و در آخر پنیر پیتزا را روی سیب زمینی ها بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. می توانید مقداری پودر آویشن نیز روی پنیر پیتزا بپاشید.

مرحله یازدهم: ظرف را در فر قرار دهید و دمای آن را تنظیم کنید و سیب زمینی مخصوص بپزید

سپس ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر کاملا گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید، سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه و پنیر پیتزا را روی سطح آنها بپزید و مواد داخل ظرف را بخورند.

مرحله 12: سیب زمینی ها را برای زمان مناسب بپزید و گریل را روشن کنید

وقتی سیب زمینی ها بعد از 10 دقیقه در فر پخته شد، حرارت ملایم را خاموش کرده و گریل یا حرارت زیاد را روشن کنید تا پنیرهای پیتزا کاملا آب شده و طلایی شوند اگر از حرارت گریل به مدت 5 دقیقه استفاده می کنید تا پنیر پیتزا آب شود. کافی.

مرحله 13: سیب زمینی مخصوص را تزئین کنید

سپس قابلمه سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آنها کاسته شود، روی سیب زمینی ها را با کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی یا هر سس دلخواه تزیین کنید. در نهایت سیب زمینی مخصوص را به عنوان یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار یا یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع سس با طعم های مختلف، انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا