آشپزی

طرز تهیه سیر قلیه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیر قلیه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت خاویار سیر

طرز تهیه خاویار سیر, طرز تهیه خاویار سیر بدون لپه, طرز تهیه خاویار سیر از خانم نجاتی, خاویار سیر مازندرانی, طرز تهیه خاویار سیر با گوشت, طرز تهیه خاویار سیر با اردک, خاویار سیر با مرغ, گیلانی سارمیکی با مرغ، سارمیکی با تخم مرغ

آش سیر یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل گیلانی است که طعم فوق العاده ای دارد و طرز تهیه آن بسیار راحت است، آش سیر را می توانید با مواد مختلف به روش های مختلف تهیه کنید، این غذای محلی برای پذیرایی و مهمانی مناسب است. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه خاویار سیر به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
یک اردک کافی
برگ سیر 5 دسته
یک تخم مرغ 5 تکه
نمک و فلفل کافی
دارچین و زردچوبه کافی
کره کافی
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزیین کافی

طرز پخت خاویار سیر

مرحله 1: پختن اردک

ابتدا مرغ یا اردک کامل را در قابلمه بریزید سپس مقداری آب روی آن بریزید و مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید سپس اجازه دهید اردک خوب بپزد و جا بیفتد تا گوشت نرم شود. کاملا نرم خواهد شد

مرحله 2: برگ های سیر را بشویید و خرد کنید

سپس برگ های سیر را خوب بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود سپس با چاقوی تیز برگ های سیر را خیلی ریز خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرفته شود. داغ .

مرحله 3: برگ های سیر را تفت دهید و نمک و زردچوبه را اضافه کنید

سپس برگ های سیر را در تابه بریزید، با روغن داغ تفت دهید تا عطرشان پخش شود و تغییر رنگ دهند، سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن ها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، زردچوبه باید کم رنگ شود و خوب است مخلوط کنید. برگ های سیر

مرحله 4: تخم مرغ ها را مخلوط کرده و به برگ های سیر اضافه کنید

سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شده و بافت آن یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به برگ سیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و تخم مرغ ها را با برگ سیر بپزید.

مرحله 5: ادویه ها را آسیاب کنید

سپس به ذائقه خود کمی فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر ادویه ها در مواد پخش شود، وقتی تخم مرغ و برگ سیر با هم پختند، تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را به چند قسمت تقسیم کنید. قطعات با قاشق

مرحله 6: مخلوط آهو و سیر را به اردک اضافه کنید

سپس تکه های مخلوط را به اردک در حال پخت اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، اجازه دهید اردک با این مواد بپزد، طعم مواد باید به اردک برود، پس از پخته شدن اردک، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سیرکالیا را بگذارید. داخل ظرف مناسبی بریزید. در آخر خاویار سیر را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزیین کنید، سپس این غذای خوشمزه محلی را با برنج زعفرانی، ترشی و انواع دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا