طرز تهیه شامی بابلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
دستور غذای بابلی برای شام
شام بابلی یکی از غذاهای لذیذ شهر بابل است که با مواد مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دستور غذای بابلی برای شام برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
لپه ها | ½ فنجان |
سبزیجات معطر | 1 فنجان |
پیاز | 2 عدد |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
سیب زمینیها | 2 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
دستور غذای بابلی برای شام
مرحله اول
من آماده می کنم یک شام خوشمزه بابلی ابتدا لپه را چند ساعت قبل در ظرف آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد تا تورم آن برطرف شود. سپس لپه را آبکشی کرده و همراه با سیب زمینی در قابلمه مناسبی قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله 3 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها و لپه ها کاملا بپزند به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت سپس آنها را آبکشی کنید. سپس لپه و سیب زمینی را با همزن یا چرخ گوشت مخلوط می کنیم.
سطح سوم
در حین پختن لپه و سیب زمینی، 1 عدد پیاز را ریز خرد کنید، سپس در ظرف مناسبی با کمی روغن بریزید. سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و پیاز را خوب تفت می دهیم تا روشن شود.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 1 لیوان آب به تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا گوشت بپزد.
مرحله پنجم
پس از پخته شدن گوشت، آن را در ظرف مناسبی بریزید تا خنک شود، سپس سیب زمینی و لپه مخلوط را به همراه 1 سر پیاز رنده شده، آرد نخودچی و کمی نمک، فلفل و زردچوبه به ظرف اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله سبزی معطر را ریز خرد می کنیم سپس به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.
مرحله هفتم
بعد از یک ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید. سپس یک تابه مناسب را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم سپس به اندازه یک نارنگی گرفته و با دست به آن حالت می دهیم.
مرحله هشتم
حالا شام را در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف شمیس سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. به همین ترتیب همه شام ها را سرخ می کنیم.
مرحله نهم
بعد از سرخ شدن کامل شمی ها از روغن خارج می کنیم و روی دستمال کاغذی می گذاریم تا چربی اضافی آنها کاملا گرفته شود. در نهایت شام بابلی را با نان یا برنج سرو می کنیم.