آشپزی

طرز تهیه شامی جو پرک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شام ​​جو جو

دوستان عزیز امروز میخوام طرز پخت شام گندم سیاه رو بهتون آموزش بدم. این غذا بسیار خوشمزه است و به راحتی آماده می شود. اگر به دنبال یک شام سریع و مقوی هستید، حتما این دستور را امتحان کنید.

برای تهیه شام ​​جو ابتدا جو را در شیر یا آب خیس کنید تا نرم شود. پیاز و سیب زمینی را رنده کنید و آب آنها را بگیرید. گوشت چرخ کرده، جو نرم شده، سیر له شده، تخم مرغ، جعفری، آرد و ادویه جات به محصولات اضافه شده و خوب مخلوط می شوند. سس را به اندازه یک گردو بردارید و تفت دهید. سپس روی دستمال بگذارید تا چربی اضافی آن گرفته شود و با نان تازه سرو کنید.

محتویات اصلی اندازه ی
گوشت چرخکرده 250 گرم
جو پرک 1/2 فنجان
آب یا شیر 1/2 فنجان
سیب زمینی متوسط 3 عدد
پیاز 1 قطعه
یک تخم مرغ 1 قطعه
مواد دیگر اندازه ی
سیر 2 قرص
آرد گندم 2 ساعت غذا خوردن
جعفری خرد شده 5 ساعت غذا خوردن
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، دارچین کافی

طرز تهیه شام ​​جو جو

مرحله 1: جو را خیس کنید

جوهای حلقه شده را در ظرفی بریزید و شیر یا آب را به آن اضافه کنید. اگر به شیر حساسیت دارید می توانید از آب استفاده کنید. کاسه را کنار بگذارید تا جو نرم شود.

مرحله 2: پیازها را آماده کنید

پیاز را ریز رنده کرده و کاملاً فشار می دهیم تا شام شل نشود.

مرحله 3: سیب زمینی ها را آماده کنید

سیب زمینی ها را رنده کنید و اگر آب داشت آبکش کنید. سپس سیب زمینی ها را داخل کاسه بریزید.

مرحله 4: گوشت چرخ کرده را اضافه کنید

گوشت چرخ کرده را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 5: تکه های جو را اضافه کنید

جوهای نرم شده را از صافی رد کنید و شیر اضافی را دور بریزید. جو را به مواد شام اضافه کنید.

مرحله 6: سیر را اضافه کنید

سیر را له کنید و به مواد شام اضافه کنید.

مرحله 7: تخم مرغ و جعفری را اضافه کنید

تخم مرغ، جعفری خرد شده و آرد گندم را به مواد شام اضافه کنید.

مرحله 8: ادویه ها را اضافه کنید

ادویه هایی شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و دارچین را به مواد اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و کمی له کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله 9: سس را آماده کنید

به اندازه یک گردو بردارید و در دست فرم دهید.

مرحله 10: شام را سرخ کنید

روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود. شامی ها را در روغن گرم شده قرار می دهند تا طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله 11: دریافت روغن اضافی

شام های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله 12: سرو کنید

شام را با نان تازه سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا