آشپزی

طرز تهیه شیرینی خرمایی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی خرمایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک با خرما

در دنیای پرشتاب امروزی، هر از چند گاهی باید توقف کنیم و روحیه خود را با چیزی شیرین تازه کنیم. کلوچه های خرمایی انتخابی عالی برای این لحظات هستند زیرا ترکیب طعم غنی خرما و سایر افزودنی های خوشمزه لحظات شیرین و خاطره انگیزی را برای شما رقم خواهد زد.

برای تهیه کیک خرمایی ابتدا خرماها را خلال می کنیم و با مخلوط کن مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید سپس بادام پودر شده را اضافه کرده و خمیر را به صورت نواری در می آوریم و در کنجد تفت داده شده می غلتانیم. وسط نوارها را گود می کنیم و با شکلات سفید آب شده پر می کنیم و با شکلات کاکائویی تزئین می کنیم و با چوب چوبی شکل می دهیم. در آخر کیک ها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش بزنید و سرو کنید.

عناصر اندازه ی
شکلات کاکائویی 30 گرم
پودر بادام 100 گرم
تاریخ 10 عدد
کنجد بوداده نصف فنجان
شکلات سفید 50 گرم

طرز تهیه کیک با خرما

مرحله 1: آماده سازی خرما

ابتدا خرماها را هسته خرد کنید و در مخلوط کن خوب هم بزنید تا خمیری یکدست شود.

مرحله 2: پودر بادام را اضافه کنید

سپس پودر بادام را به خمیر خرما اضافه کنید. به این ترتیب خمیر شما قوام بهتری پیدا می کند و آماده فرم دادن می شود.

مرحله 3: شکل دادن به خمیر

خمیر به دست آمده را به صورت نواری در آورید و به آرامی بغلطانید تا شکل اولیه کیک خرمایی شما شکل بگیرد.

مرحله 4: در کنجد بغلتانید

نوارهای رول شده را در کنجد تفت داده شده بغلتانید تا سطح آنها کاملا با کنجد آغشته شود.

مرحله 5: جا برای شکلات باز کنید

با یک ابزار مناسب یا انگشت خود، در مرکز هر نوار رول شده، یک فرورفتگی ایجاد کنید تا جایی برای اضافه کردن شکلات ایجاد شود.

مرحله 6: شکلات سفید را اضافه کنید

شکلات سفید را به آرامی ذوب کرده و در فضایی که وسط هر بلوک تشکیل شده بریزید تا پر شود.

مرحله هفتم: با شکلات کاکائویی تزئین کنید

شکلات کاکائویی ذوب شده را آماده کنید و با استفاده از قیف یا کیسه شیرینی، شکلات کاکائویی را روی کیک ها لوله کنید.

مرحله 8: شکل نهایی را ایجاد کنید

با استفاده از خلال دندان یا چوبی شکل نهایی کوکی ها را شکل دهید تا ظاهر زیبای مورد نظرتان را به دست آورید.

مرحله نهم: در یخچال بگذارید

کیک های آماده را در یخچال قرار دهید و حداقل 2 ساعت بگذارید تا کاملا ببندند.

مرحله 10: برش بزنید و سرو کنید

بعد از سفت شدن کامل کوکی ها آنها را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش دهید. حالا کیک خرمایی شما آماده سرو است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا