طرز تهیه شیرینی خرمایی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی خرمایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک با خرما
در دنیای پرشتاب امروزی، هر از چند گاهی باید توقف کنیم و روحیه خود را با چیزی شیرین تازه کنیم. کلوچه های خرمایی انتخابی عالی برای این لحظات هستند زیرا ترکیب طعم غنی خرما و سایر افزودنی های خوشمزه لحظات شیرین و خاطره انگیزی را برای شما رقم خواهد زد.
برای تهیه کیک خرمایی ابتدا خرماها را خلال می کنیم و با مخلوط کن مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید سپس بادام پودر شده را اضافه کرده و خمیر را به صورت نواری در می آوریم و در کنجد تفت داده شده می غلتانیم. وسط نوارها را گود می کنیم و با شکلات سفید آب شده پر می کنیم و با شکلات کاکائویی تزئین می کنیم و با چوب چوبی شکل می دهیم. در آخر کیک ها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش بزنید و سرو کنید.
عناصر | اندازه ی |
شکلات کاکائویی | 30 گرم |
پودر بادام | 100 گرم |
تاریخ | 10 عدد |
کنجد بوداده | نصف فنجان |
شکلات سفید | 50 گرم |
طرز تهیه کیک با خرما
مرحله 1: آماده سازی خرما
ابتدا خرماها را هسته خرد کنید و در مخلوط کن خوب هم بزنید تا خمیری یکدست شود.
مرحله 2: پودر بادام را اضافه کنید
سپس پودر بادام را به خمیر خرما اضافه کنید. به این ترتیب خمیر شما قوام بهتری پیدا می کند و آماده فرم دادن می شود.
مرحله 3: شکل دادن به خمیر
خمیر به دست آمده را به صورت نواری در آورید و به آرامی بغلطانید تا شکل اولیه کیک خرمایی شما شکل بگیرد.
مرحله 4: در کنجد بغلتانید
نوارهای رول شده را در کنجد تفت داده شده بغلتانید تا سطح آنها کاملا با کنجد آغشته شود.
مرحله 5: جا برای شکلات باز کنید
با یک ابزار مناسب یا انگشت خود، در مرکز هر نوار رول شده، یک فرورفتگی ایجاد کنید تا جایی برای اضافه کردن شکلات ایجاد شود.
مرحله 6: شکلات سفید را اضافه کنید
شکلات سفید را به آرامی ذوب کرده و در فضایی که وسط هر بلوک تشکیل شده بریزید تا پر شود.
مرحله هفتم: با شکلات کاکائویی تزئین کنید
شکلات کاکائویی ذوب شده را آماده کنید و با استفاده از قیف یا کیسه شیرینی، شکلات کاکائویی را روی کیک ها لوله کنید.
مرحله 8: شکل نهایی را ایجاد کنید
با استفاده از خلال دندان یا چوبی شکل نهایی کوکی ها را شکل دهید تا ظاهر زیبای مورد نظرتان را به دست آورید.
مرحله نهم: در یخچال بگذارید
کیک های آماده را در یخچال قرار دهید و حداقل 2 ساعت بگذارید تا کاملا ببندند.
مرحله 10: برش بزنید و سرو کنید
بعد از سفت شدن کامل کوکی ها آنها را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش دهید. حالا کیک خرمایی شما آماده سرو است.