طرز تهیه شیرینی دانه قهوه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه
شیرینی دانه قهوه که از انواع شیرینی های خوشمزه و گران قیمت است، بافتی سبک و ترد دارد و به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می شود، می توانید از این دسر خوشمزه به عنوان یک دسر پذیرایی شیک و جذاب استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 200 گرم |
کره | 90 گرم |
پودر قهوه فوری | 2 قاشق مرباخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
شکر پودر شده | 60 گرم |
زرده | 2 عدد |
طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه
مرحله 1: مخلوط قهوه و کره را آماده کنید
برای تهیه کیک دانه های قهوه ابتدا پودر قهوه فوری را در فنجانی ریخته و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس فنجان را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد سپس کمی کره اضافه کنید. در یک ظرف
مرحله 2: کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید
پودر قند را به کره اضافه کنید و با همزن برقی حدود 4 دقیقه بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود و غلظتی یکدست و کرمی و پفکی به دست آید سپس زرده ها را جدا کرده و یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 3: زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید
زرده تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را حدود یک دقیقه هم بزنید تا زرده گلوله شود و خوب با همه مواد مخلوط شود و مخلوط خامه ای، کشدار و حجیم شود.
مرحله 4: طعم وانیل و قهوه را مخلوط کنید
سپس مقداری وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل از بین مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس مخلوط قهوه و آب جوش را به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط و قوام ترکیب خوبی است باید یکنواخت باشند.
مرحله 5: مخلوط آرد و کاکائو را آماده کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس مقداری پودر کاکائو به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، سپس مخلوط آرد را تا سه بار اضافه می کنیم.
مرحله 6: آرد را به مخلوط اصلی اضافه کنید
وقتی مخلوط آرد کاملا یکدست و یکدست شد، آن را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی و به صورت دایره ای هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و آرد در مخلوط گلوله نشود. و قوام مخلوط یکنواخت باشد
مرحله هفتم: آماده سازی خمیر نهایی و نکات مهم
مواد را با دست خوب هم میزنیم تا خمیر یکدست و یکدست شود مراقب باشید به مواد آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد چون اگر زیاد آرد بزنید خشک می شود شیرین می شوند.
مرحله هشتم: آماده سازی قالب و فرم دادن به کیک
وقتی مواد آماده شد، قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف قالب کاغذ روغنی بچینید، سپس کمی از مخلوط مواد بردارید و با دست به شکل بیضی در آورید و در قالب قرار دهید. قالب
مرحله نهم: کیک را در فر بپزید
سپس با پشت چاقو وسط شیرینی ها را شکافته و قالب را در فری که به مدت 15 دقیقه گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بگذارید شیرینی ها به مدت 15 تا 20 در فر بپزند. دقیقه و آنها تمام می شوند. بلند شوید
مرحله 10: کیک ها را خنک کرده و جدا کنید
بعد از اینکه شیرینی ها خوب پختند و سطح آنها طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
مرحله یازدهم: شیرینی های دانه قهوه را تزئین کرده و سرو کنید
سپس مقداری عسل یا شکلات ذوب شده یا گاناش را به سلیقه و سلیقه خود روی کیک ها بریزید و سپس روی کیک ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی و پودر قهوه تزئین کنید. در نهایت کیک های دانه قهوه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی های چای یا قهوه سرو کنید.