طرز تهیه شیرینی رولی گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه رول گردو
رول گردو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لذیذ است که قوام سبک و طعم عالی دارد.این شیرینی خوشمزه بسیار شیک و مناسب برای سرو می باشد و تهیه آن بسیار آسان و سریع است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه رول گردو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی | |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 فنجان |
کره یا مارگارین | 2 قاشق غذاخوری |
ارمیک | 2 و نیم قاشق غذاخوری |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 پاکت |
وانیل شکر | 1 پاکت |
ارد | حدود 2 و نیم لیوان |
مواد لازم شربت | |
قند | 3 فنجان |
اب | 3 فنجان |
لیموی تازه | 1 برش نازک |
طرز تهیه رول گردو
مرحله اول
ابتدا برای تهیه خمیر کیک، تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا صاف شود و کمی حجمش زیاد شود، سپس کمی وانیل اضافه کرده و هم میزنیم تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود. ، مرغ را بردارید
مرحله دوم
بعد ماست را که به دمای محیط رسیده داخل مخلوط ریخته و کاملا مخلوط می کنیم سپس کره مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را اضافه می کنیم و مواد را می ریزیم.
سطح سوم
سپس مخلوط را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود و بافت یکنواختی به دست آید، می توانید به جای کره از مارگارین استفاده کنید، سپس مقداری ایرمیک به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود، سپس سرکه را روی مخلوط بریزید. .
مرحله چهارم
در مرحله بعد با همزن دستی مواد را هم میزنیم تا یکدست شود سپس بکینگ پودر را داخل مخلوط میریزیم و هم میزنیم سپس آرد را در ظرف دیگری الک میکنیم تا سبک و یکدست شود سپس کم کم و به صورت کنترل شده به مخلوط اضافه میکنیم. نحوه و مخلوط کردن
مرحله پنجم
وقتی خمیر یکدست شد نیازی به اضافه کردن آرد بیشتر نیست سپس خمیر را با دست ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود و به دست نچسبد سپس روی آن را سلفون می پوشانیم و می گذاریم تا نیم ساعت ور بیاید. ساعت ساعت در دمای اتاق برای استراحت
مرحله ششم
سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ شیرینی پزی گذاشته و به شکل مستطیل در می آوریم و روی کاغذ فر را جدا می کنیم و روی تمام قسمت های خمیر را گردوی خرد شده می ریزیم و پهن می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا سفت شوند و بیایند. بیرون نریزید
مرحله هفتم
سپس خمیر را از وسط برش دهید و تقسیم کنید سپس به صورت ضربدری از وسط برش بزنید و به چند مربع هم اندازه تقسیم کنید سپس هر مربع را دوباره به صورت نوارهای باریک به عرض 2 تا 3 سانتی متر برش دهید.
مرحله هشتم
سپس هر نوار برش خورده را به شکل رول درآورده و کل خمیر را به همین ترتیب شکل دهید، سپس قالب یا قالب فر را با روغن یا کره چرب کنید یا کف سینی کاغذ روغنی بچینید و رول ها را با رول گرد کنید. کمی جایی در او قرار دهید.
مرحله نهم
سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزند تا سطح آنها طلایی شود سپس آنها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله دهم
اجازه دهید شیرینی ها حرارت اولیه خود را در دمای محیط از دست بدهند سپس شربت سرد را روی آن ها بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا شربت کاملا جذب شیرینی ها شود سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند و شربت خودش را بگیرد. .
مرحله یازدهم
بعد از 1 الی 2 ساعت که شیرینی ها خوب خنک شدند و شربت روی آن ها جا افتاد از یخچال خارج کرده و با احتیاط از قالب یا سینی خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید سپس با مقداری گردوی آسیاب شده تزئین کنید. انجام شده. در نهایت مقداری رول گردو را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه و مقوی را با چای سرو کنید.