طرز تهیه شیرینی زعفرانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی زعفرانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک زعفرانی
شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافت آن سبک و بسیار نرم است.این شیرینی خوشمزه شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی است و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک زعفرانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
روغن در دمای اتاق | 120 گرم |
شکر پودر شده | نصف فنجان |
ارد | 1 لیوان و نیم |
زعفران ذوب شده غلیظ | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک زعفرانی
مرحله 1: مخلوط کره و پودر قند را آماده کنید
ابتدا کره را در ظرفی بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا بافت یکدست و سبک شود سپس وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا عطر وانیل به مواد بپیچد و بافت یکدست شود. صاف و یکنواخت باشد
مرحله 2: زعفران را به مخلوط اضافه کنید
سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود و سپس به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران به مخلوط مواد پخش شود.
مرحله 3: آرد را الک کرده و اضافه کنید
سپس آرد را ابتدا در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با نوک انگشتان به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط و یکدست شوند. نیازی به ورز دادن نیست
مرحله چهارم: شکل دادن و قرار دادن کیک ها در فر
سپس با کاغذ روغنی داخل قالب بریزید و بعد از مواد گلوله های کوچکی به اندازه یک گردو بردارید و با دست شکل دهید و گرد کنید.پیچیده است.
مرحله 5: پخت کیک
دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید تا شیرینی ها به مدت 20 دقیقه خوب بپزند تا سطح و کناره های آن طلایی شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کوکی ها کمی خنک شوند. .
مرحله 6: کیک ها را با شکلات تزئین کنید
سپس شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار پز قرار دهید و به روش حمام آب آب کنید و سپس یک طرف شیرینی ها را با آب شده بپوشانید. شکلات .
مرحله هفتم: تزیین و سرو نهایی شیرینی ها
سپس روی کیک ها را به دلخواه با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده یا خلال بادام تزئین کنید و در یخچال بگذارید و یک ساعت استراحت دهید و شکلات روی آنها سفت و سفت شود. سرگرمی روز خمیر زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک صبحانه خوشمزه، ساده و شیک با چای یا قهوه سرو کنید.
5
2