طرز تهیه شیرینی ساوارین با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی ساوارین را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی ساوارین
شیرینی ساوارین یکی از شیرینی های کوچک بین المللی است که در وسط آن از آجیل یا انواع سس شکلاتی و مارمالاد استفاده می شود. طرز تهیه شیرینی ساوارین برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ارد | 150 گرم |
کره یا مارگارین | 125 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
زرده | 1 قطعه |
پوست پرتقال | 1 قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | 30 گرم |
شیر خشک قنادی | 30 گرم |
کنجد | کافی |
مارمالاد | کافی |
طرز تهیه شیرینی ساوارین
مرحله اول
برای تهیه کلوچه ساوارین خانگی 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم و سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.
مرحله دوم
حالا پرتقال را می شوییم سپس با رنده ریز رنده می کنیم. کره را که به دمای محیط رسیده است با پودر قند در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه مخلوط می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله که مخلوط کره حالت خامه ای پیدا کرد، زرده را از سفیده جدا کرده، سپس زرده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا پوست پرتقال را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت را به همراه شیر خشک و آرد در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد را داخل الک بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله مخلوط آرد را 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه می کنیم سپس با لیسک هم می زنیم تا خمیر در ظرف جمع شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس شکل مورد نظر را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم. در مرحله بعد مقداری از خمیر شیرینی را برداشته و در کنجد میغلطانیم تا کنجد به خمیر بچسبد.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر را در قالب قرار می دهیم سپس فشار می دهیم تا خمیر در قالب ثابت شود. سپس کیک ها را در سینی فر چیده و در فر می گذاریم سپس به مدت 15-20 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزند.
مرحله هشتم
حالا بعد از گذشت این مدت کلوچه ها را از فر خارج می کنیم سپس بدون دست زدن به آنها می گذاریم کاملا خنک شوند. سپس کیک ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با مارمالاد تزئین کنید. نوش جان.
5
5