طرز تهیه شیرینی شکر پاره +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی شکری خرد شده
شکر پاره یکی از شیرینی های ترکی خوشمزه است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد برای مشاهده کامل آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکری خرد شده برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی شکر خرد شده |
|
کره یا مارگارین | 125 گرم |
روغن مایع | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
پودر خمیرمایه | 10 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
آرد سمولینا | 30 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
ارد | 3.5 فنجان |
مواد لازم برای شربت بار |
|
قند | 3 لیوان |
اب | 3.5 فنجان |
آبلیموی تازه | ½ لیمو ترش |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره |
|
زرده | 1 قطعه |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
آب انگور (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی شکری خرد شده
مرحله اول
من آماده می کنم شیرینی شکر خرد شده خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس مارگارین را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا با دمای محیط تنظیم شود و نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله شربت بار را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را در قابلمه مناسبی می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب بجوشد و ذرات شکر کاملا حل شود.
سطح سوم
وقتی آب به جوش آمد، آبلیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد. بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله به آماده سازی خمیر پای می پردازیم که برای آن یکی از زرده های دستمال را جدا می کنیم و بقیه را به همراه مارگارین و وانیل و بکینگ پودر در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا پودر قند را داخل الک بریزید و روی مواد داخل کاسه الک کنید سپس با دست ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس آرد بلغور را به ظرف اضافه کنید و آرد را در الک بریزید و 3 بار الک کنید.
مرحله ششم
سپس آرد را به صورت کنترل شده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد به دست آید، آرد را متوقف می کنیم. حالا سینی فر را با کمی کره مایع چرب کنید.
مرحله هفتم
حالا خمیر را به صورت گردوی ریز خرد کرده و به شکل بیضی در آورده و سپس در سینی فر قرار دهید. سپس باقی مانده زرده تخم مرغ را با کره مایع و آب انگور مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله هشتم
در این مرحله قلم مو را داخل مواد دستمال فرو می کنیم و روی خمیر می مالیم سپس با احتیاط با چنگال بیرون می آوریم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزند.
مرحله نهم
بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و بعد از 1 دقیقه کیک ها را از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف مناسبی منتقل کنید. سپس شربت بار را روی کیک ها می ریزیم تا آنها را بخورند.
مرحله دهم
بعد از 2 ساعت که شربت جذب شیرینی ها شد، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و با پودر پسته، نارگیل یا گردو تزئین کنید، سپس با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان