آشپزی

طرز تهیه شیرینی ماه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی ماه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک ماه

شیرینی ماه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و جشن است که برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ماه در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم شربت
اب 3 فنجان
قند 3 فنجان
لیموی تازه ¼ لیمو
مواد لازم برای خمیر شیرینی
کره نرم یا مارگارین 125 گرم
شکر پودر شده 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
پودر گردو 1 فنجان
آرد سمولینا 1 فنجان
پودر خمیرمایه 10 گرم
وانیل شکر 5 گرم
ارد 2 فنجان
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه

طرز تهیه کیک ماه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ماه مجلسی در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم. برای این کار آب، شکر و لیموی تازه را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت به نقطه جوش برسد. .

مرحله دوم

وقتی شربت به جوش آمد، اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. بعد از این مدت کمی برش لیمو را فشار می دهیم تا آبلیمو خارج شود سپس شربت را 5 دقیقه دیگر می گذاریم بجوشد.

سطح سوم

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت کاملا خنک شود. حالا خمیر پای را درست می کنیم و کره ای که به دمای محیط رسیده است را به همراه تخم مرغ و گردو و آرد سمولینا در ظرفی می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پودر شکر، بکینگ پودر و شکر وانیل را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد را در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.

مرحله پنجم

سپس خمیر به دست آمده را روی سطح کار گذاشته و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس خمیر را پهن کرده و با فشار دست صاف می کنیم. حالا با استفاده از فنجان یا چاقوی گرد خمیر را به شکل ماه در می آوریم.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر بریده شده را به آرامی به سینی منتقل می کنیم. حالا روی خمیر را با زرده تخم مرغ می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله با چنگال روی خمیر خط می کشیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم کیک ها در فر بمانند تا کاملا پخته و طلایی شوند. وقتی شیرینی ها پخته شدند، آنها را از فر خارج کنید.

مرحله هشتم

حالا شربت خنک شده را روی کلوچه های داغ بریزید و بگذارید کلوچه ها یک شب در یخچال بماند تا شربت از شیرینی ها گرفته شود سپس از یخچال خارج کرده و با پسته تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا