آشپزی

طرز تهیه شیرینی مرنگ گردویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی مرنگ گردویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرنگ گردو

مرنگ گردو یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست که با حداقل مواد اولیه و خیلی راحت و سریع تهیه می شود.این کیک قوام سبک و ترد دارد و با عطر و طعم فوق العاده ای که دارد افراد زیادی از طرفداران این کیک هستند. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه مرنگ گردو برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مرنگ گردو
زرده 3 عدد
شکر پودر شده 90 گرم
پودر هل ½ قاشق چایخوری
وانیل 1 پنس
ارد 1 قاشق مرباخوری
گردوی آسیاب شده 100-130 گرم

طرز تهیه مرنگ گردو

مرحله اول

من آماده می کنم مرنگ شیرینی گردو ابتدا زرده ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا گلوله شود سپس وانیل را به زرده ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا طعم وانیلی گرفته شود و با تخم مرغ ها مخلوط شود سپس با کفگیر یا قاشق در اطراف محلول تمیز استفاده کنید. ظرف. راه برو

مرحله دوم

سپس پودر قند را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و پودر قند حل شود سپس پودر هل را اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر هل در مواد به مشام برسد سپس آردی را که از قبل الک کرده اید به مواد اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.

سطح سوم

هنگام هم زدن مواد داخل مخلوط، هر چند دقیقه یکبار با کفگیر ظرف را بردارید تا اگر زرده ها به آن چسبید با بقیه مواد مخلوط شده و بوی تخم مرغ از بین برود و بعد از پخت کیک، طعم و عطر آنها ناخوشایند خواهد بود

مرحله چهارم

در مرحله بعد با همزن برقی همه مواد را بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت مایه کرمی و کشدار شود سپس گردوها را خرد کنید تا نه کوچک و نه بزرگ شوند سپس به مواد اضافه کنید و با قاشق به مواد اضافه کنید. آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و مخلوط مواد را داخل قیف بریزید و با استفاده از قیف مقداری از مواد را روی کاغذ روغنی بریزید، اگر قیف در دسترس نبود می توانید مقداری از مواد را با قاشق و با فاصله در سینی بچینید.

مرحله ششم

سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس درجه حرارت را روی 155 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 12 تا 15 دقیقه خوب بپزند، زمانی که کف شیرینی ها کمی طلایی شد، قالب را از فر خارج کنید. .

مرحله هفتم

سپس سینی را در فر در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و بعد از سرد شدن شیرینی ها را با احتیاط از کاغذ پخت جدا کنید تا ور نشوند و در ظرف دیگری بریزید سپس مقداری شکلات آب شده، کارامل یا عسل روی آنها بریزید


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا