آشپزی

طرز تهیه شیرینی نان برنجی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک نان برنجی

نان برنجی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصل آن مربوط به استان های غربی کشور (به ویژه کرمانشاه) می باشد این آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک نان برنجی برای چه فایده ای دارد؟ همراه باشید

مواد لازم برای تهیه نان برنجی
آرد برنج 250 گرم (دو لیوان شراب قرمز)
روغن جامد یا کره 125 گرم (نصف فنجان)
شکر پودر شده 80 گرم (سه چهارم فنجان)
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ جوجه تیغی برای تزئین

طرز تهیه کیک نان برنجی

مرحله اول

من آماده می کنم شیرینی نان برنجی ابتدا کره جامد را آب می کنیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود سپس از یخچال خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود.

مرحله دوم

اگر از کره استفاده می کنید ابتدا کره را از یخچال خارج کنید و بگذارید بماند تا نرم شود و هر دو از آن استفاده کنیم. پودر قند را هم اضافه می کنیم.

سطح سوم

سپس با همزن به مدت 10 دقیقه هم میزنیم تا کره آب شود و بعد زرده را از سفیده جدا میکنیم و سفیده را در ظرفی میریزیم و 1 قاشق پودر قند به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا سفید شود. و شکل می گیرد، سپس آن را به مواد اضافه می کنیم.)

مرحله چهارم

سپس گلاب (ابتدا گلاب را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط می کنیم و بعد اضافه می کنیم) و هل (اگر هل را له کردید و داخل مواد ریختید به اندازه نوک قاشق) به مواد اضافه می کنیم و دوباره آروم آروم به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا شیرین بشه و بافت خوبی داشته باشه.

مرحله پنجم

2 قاشق غذاخوری آرد برنج را می گیریم و به جای آن دو قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی اضافه می کنیم و آرد برنج را دو بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با کفگیر در یک جهت مواد را هم می زنیم و به همین ترتیب آرد را اضافه می کنیم تا خمیر حالت گرفته و منسجم می شود.

مرحله ششم

سپس خمیر را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت زعفران دم کرده (معمولی و شیرین زعفرانی) را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا کاملا جذب خمیر شود و هر خمیر را در کیسه های جداگانه قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس به مدت 24 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت کیسه ها را با خمیر از یخچال خارج می کنیم و به مدت 1 ساعت در فضای باز قرار می دهیم تا با دمای محیط سازگار شوند.

مرحله هشتم

سینی را بیرون می آوریم و فر را با دمای 160 درجه روشن می کنیم تا به مدت 15 دقیقه گرم شود ته سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی خمیر ورز می دهیم و از هر کدام به اندازه است. از گردو

مرحله نهم

سپس با دست گرد می کنیم تا شبیه دایره شوند و در سینی می چینیم و هر طرحی را با مهر یا قالب روی آن ها می کشیم و روی آن ها را با تخم مرغ می پوشانیم و سینی را در فر می گذاریم. اجازه دهید کیک ها به مدت 15 دقیقه بپزند.

مرحله دهم

وقتی کیک ها آماده شد قالب را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کیک ها خنک شوند (چون داغ هستند و زود خورده می شوند) سپس کیک های کیک برنجی را به آرامی در ظرف مورد نظر می گذاریم و میل می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا