طرز تهیه شیرینی هلویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک هلو
کیک هلو یکی از کیک های خوشمزه، دلچسب، پرطرفدار و لذیذ است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود. می توانید از این کیک های خوشمزه با بافتی سبک و لطیف استفاده کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کیک هلو به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
خمیر شیرینی هزار لایه | 1 بسته |
هلو | 2 عدد |
کره | 20 گرم |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای | 100 گرم |
شکر پودر شده | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | به مقدار مورد نظر |
زرده تخم مرغ برای دستمال | 1 قطعه |
شیر برای دستمال | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک هلو
مرحله 1: هلوهای شسته شده را خرد کرده و کره را در تابه آب کنید
ابتدا هلوهای سالم، رسیده و شیرین را تمیز کرده، خشک کرده، هلوها را نصف کرده، هسته آن را جدا کرده، سپس به صورت ورقه های نیم سانتی برش داده و کنار می گذاریم، سپس در تابه ای روی حرارت ملایم کمی کره می گذاریم تا کره. ذوب می شود.
مرحله 2: عسل را به کره ذوب شده اضافه کنید و هلوها را در تابه قرار دهید
سپس کره را در تابه هم بزنید تا کاملا ذوب شود، سپس کمی عسل به کره ذوب شده اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا طعم و عطر آنها با هم مخلوط شود، سپس هلوها را با هم در تابه کره بریزید و کف سینی را پر کنید. .
مرحله 3: دو طرف ورقه های هلو را در تابه سرخ کنید
سپس اجازه دهید یک طرف هلوها کمی قهوه ای شود و بافت آن نرم شود، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هلوها نیز نرم و قهوه ای شوند، وقتی هلوها در تابه کاراملی شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را با پودر قند مخلوط کنید
سپس برای تهیه پنیر خامه ای در ظرفی مقداری پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه بریزید، پودر قند را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شود، می توانید از همزن برقی برای مخلوط کردن پنیر و پودر قند استفاده کنید.
مرحله 5: وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و خمیر هزار را روی سطح صاف قرار دهید
وقتی بافت مخلوط کاملا صاف و یکدست و کرمی شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در آن پخش شود، سپس مخلوط پنیر را کنار بگذارید، سپس خمیر هزارلا را روی سطح صاف قرار دهید. .
مرحله ششم: خمیر را تقسیم کرده و کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید
سپس خمیر خزرلا را باز کرده و با وردنه کوچک باز کنید تا خمیر کاملا پهن و باز شود سپس خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده با چاقوی تیز داخل سینی فر را با روغن یا کره یا روغن چرب کنید. سینی فر را کف آن بچینید تا کاملا کف آن را بپوشاند.
مرحله هفتم: برش های خمیر را در تابه بچینید و روی سطح خمیر فرورفتگی ایجاد کنید.
سپس تکه های خمیر را روی سینی فر قرار دهید، سپس با نوک چاقو فرورفتگی های کم عمقی روی خمیر ایجاد کنید به طوری که از لبه هر طرف خمیر به سمت داخل تقریباً یک و نیم سانتی متر اندازه شود و آنها را با هم بچینید. شیارهای باریک اتصال
مرحله هشتم: یک برش مناسب روی سطح خمیر ایجاد کنید
توجه داشته باشید که هنگام ایجاد شیار روی سطح خمیر، خمیر را باز و جدا نکنید، بلکه فقط سطح رویی آن را باید طوری برش دهید که یک مستطیل کوچکتر از اندازه خمیر جدا شود از لبه های خمیر با این شیارهای باریک.
مرحله نهم: مخلوط پنیر را روی خمیر بریزید و برش های هلو را روی آن بچینید
سپس مقداری از مخلوط پنیر را با قاشق وسط خمیر بریزید و پهن کنید، لبه های خمیر را با پنیر خامه ای نپوشانید، سپس روی پنیر خامه ای چند تکه هلو بچینید تا پنیر خامه ای روی خمیر به طور کامل با برش های هلو پوشیده شده است
مرحله 10: زرده تخم مرغ زده شده را با شیر مخلوط کرده و مخلوط کنید
سپس یک تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید سپس در ظرفی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس کمی شیر به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید.
مرحله یازدهم: لبه های خمیر را پاک کنید و قالب را در فر با دمای تنظیم شده قرار دهید
سپس با قلم مو لبه های خمیر را با زرده تخم مرغ و شیر تازه بمالید تا لبه های خمیر کاملا با مخلوط مواد پوشانده شود، سپس قالب را در فری که به مدت 10 دقیقه کاملا گرم شده است قرار دهید. سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله 12: کیک ها را برای مدت زمان مناسب در فر بپزید
سپس اجازه دهید شیرینی ها حدود 15 دقیقه در فر بپزند، لبه های خمیر طلایی می شود، خمیر پف می کند و پف می کند، با توجه به اینکه دمای فرهای مختلف متفاوت است، در حین پخت دقت کنید که خمیر نمی سوزد و بافت کوکی ها خشک نمی شود
مرحله 13: شیر و پودر قند را با هم مخلوط کرده و سس شیر درست کنید
در همین حین برای تهیه سس شیر برای کلوچه ها، مقداری شیر را در ظرف کوچکی بریزید، سپس مقداری پودر قند به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود، پودر قند در شیر حل شود و با دست بافت یکدست و یکدست شود. .
مرحله چهاردهم: قالب را از فر خارج کرده و کیک ها را در ظرف دیگری قرار دهید
وقتی کوکی ها به خوبی در فر پخته و روی سطح آن طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا مقداری از حرارت اولیه آن ها کاسته شود، سپس شیرینی ها را با احتیاط از کاغذ روغنی یا ورقه فر خارج کنید. و در ظرف دیگری بریزید.
مرحله پانزدهم: سس شیر و پودر قند را روی کیک ها بریزید و روی آن ها را تزئین کنید
سپس مخلوط سس شیر را با قاشق یا قیف روی شیرینی ها بریزید، سپس مقداری پودر قند روی شیرینی ها الک کنید، بسته به ذائقه خود می توانید از این مرحله صرف نظر کنید و از شیرینی ها که فقط پودر قند هستند روی آن ها استفاده کنید.
مرحله شانزدهم: چند عدد کوکی هلو را در ظرف مناسبی بریزید و سرو کنید
سپس یک ردیف شیرینی هلو را در بشقاب سرو مناسب بچینید و سپس این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک میان وعده مقوی و مناسب با عطر و طعم فوق العاده برای پذیرایی و میهمانی های چای بچینید.