طرز تهیه شیرینی ویفری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بیسکویت وافل
خمیر وافل یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که از دو لایه مختلف خامه تشکیل شده است.خمیر وافل طرفداران زیادی دارد و برای سرو بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک وافل به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
نان وافل | 3 برگ |
قند | 300 گرم معادل 1.3/1 لیوان فرانسوی است |
اب | 200 میلی لیتر معادل 1 فنجان خالی است |
مارگارین | 250 گرم |
پودر بیسکویت | 400 گرم |
فندق یا گردو ریز آسیاب شده | 300 یارد |
شکلات آب شده | 100 گرم |
طرز تهیه بیسکویت وافل
مرحله 1: بیسکویت ها را پودر کنید
ابتدا بیسکویت ها را در میکسر یا مخلوط کن ریخته و کاملا پودر می کنیم و در صورت نداشتن میکسر می توانید بیسکویت ها را داخل نایلون بریزید و با همزن دستی آنها را کاملا پودر کرده و همگن کنید سپس بیسکویت های پودر شده را بریزید. گذشته از.
مرحله 2: تهیه شربت شکر و کره
سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مخلوط را مدام هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس مقداری کره که به قطعات کوچک برش داده اید اضافه کنید.
مرحله 3: کره را به شربت اضافه کنید و مخلوط کنید
سپس مخلوط را هم بزنید تا کره ذوب شود، کره باید کاملا حل شود و وارد مواد شود، پس از یکنواخت شدن بافت مواد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا دمای اولیه به دمای محیط برسد و کم کم به محیط برسد. درجه حرارت.
مرحله 4: بیسکویت ها را با شربت ترکیب کنید
سپس پودر بیسکویت را در ظرفی بریزید و وقتی به دمای محیط رسید مخلوط را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس مقداری گردو یا فندق را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله 5: شکلات را به روش بین ماری ذوب کنید
در مرحله بعد مخلوط مواد را به دو قسمت تقسیم کرده در دو ظرف جداگانه بریزید سپس در ظرف دیگری مقداری شکلات بریزید سپس ظرف شکلات را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذوب شود و بافت یکدست و یکدست شود.
مرحله ششم: شکلات را با مواد مخلوط کنید
وقتی قوام شکلات کاملا یکدست و یکدست شد، کاسه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس شکلات آب شده را به یکی از قسمت های مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود. کاملا با هم مخلوط شده
مرحله 7: آماده سازی لایه اول
سپس یک ورقه نان وافل را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد خامه را روی آن بریزید و به کمک کاردک روی سطح وافل کاملاً پخش کنید سپس سطح مواد را صاف کنید سعی کنید ضخامت داشته باشد. مواد در تمام قسمت های وافل یکسان است.
مرحله هشتم: لایه دوم را اضافه کنید و مواد شکلاتی را پخش کنید
سپس لایه دیگری از وافل را روی لایه خامه قرار دهید سپس مقداری از مواد شکلاتی را روی آن بریزید و پهن کنید و سطح مخلوط شکلاتی را کاملا صاف کنید سپس وافل سوم را روی آن قرار دهید و کمی با آن فشار دهید. دستتان را تا زمانی که لایه ها به هم بچسبند
مرحله 9: کوکی ها را در یخچال خنک کنید
پس از آن روی وافل ها را با پلاستیک بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید تا خوب بچسبند و قوام آنها یکدست شود و بعد از این مدت ویفر را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی قرار داده و سپس با آن برش دهید. یک قالب خاص
مرحله 10: کوکی های وافل را برش داده و سرو کنید
اگر وافل کاتر در دسترس ندارید، می توانید آنها را با چاقوی تیز برش دهید، سپس چند برش از کلوچه وافل را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار همراه با چای سرو کنید.