طرز تهیه شیرینی پسته ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی پسته ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کلوچه پسته ای
شیرینی پسته یکی از انواع نان شیرینی خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کلوچه پسته ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک پسته | |
روغن جامد | 120 گرم |
شکر پودر شده | 100 گرم |
آرد شیرینی پزی | 110 گرم |
آرد برنج | 95 گرم |
آرد نخودچی | 45 گرم |
پودر پسته | 50 گرم |
طرز تهیه کلوچه پسته ای
مرحله 1: مخلوط کره و شکر را آماده کنید
برای تهیه کیک پسته ای ابتدا کره جامد را در ظرفی بریزید سپس پودر قند را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکنواخت و حجم آن دو برابر شود حتما با کره جامد.و کره نیمه جامد را داخل مواد نریزید. .
مرحله دوم: تهیه خلال پسته
سپس خلال های پسته را در آسیاب بریزید و یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا پودر و یکدست شوند، آرد پودر پسته را خوش رنگ تر می کند و همچنین رطوبت آن را به خود جذب می کند تا خمیر وارد کره نشود.
مرحله 3: پودر پسته را به مخلوط اولیه اضافه کنید
سپس پودر پسته را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و در صورتی که می خواهید مخلوط خوش رنگ تری شود می توانید از رنگ خوراکی سبز استفاده کنید و داخل مواد بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 4: آرد را به مخلوط اضافه کنید
سپس آرد برنج را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس آرد نخودچی را داخل مخلوط بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، سپس آرد شیرین را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود و کاملا یکدست شود. ملایم باش
مرحله 5: خمیر شیرینی را آماده کرده و بگذارید
ملاک تهیه خمیر این است که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد، بنابراین نیازی به ریختن آرد اضافی روی خمیر نیست، سپس خمیر را در پلاستیک گذاشته و به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم. . و به خوبی می نشیند..
مرحله 6: خمیر را بپیچید و برش دهید
پس از استراحت خمیر آن را از پلاستیک جدا کرده و بین دو تکه کاغذ پخت قرار دهید و با وردنه آن را پهن کنید و ضخامت خمیر بستگی به نوع قالب دارد سپس خمیر را به شکل دلخواه برش دهید اندازه.
مرحله 7: با استفاده از کاتر کوکی، خمیر را برش دهید
برای برش خمیر می توانید از قالب های آماده به شکل دلخواه استفاده کنید تا خمیر به قالب ها نچسبد، قبل از برش خمیر با قالب، قالب را به پودر نشاسته آغشته کنید و سپس روی خمیر را فشار دهید و برش دهید. خمیر.
مرحله هشتم: خمیر را آماده کرده و در تابه بگذارید
سپس کف قالب یا قالب را چرب کنید یا کف قالب را کاغذ پخت بچینید و کیک ها را با فاصله از هم در آن بچینید سپس قالب را در یخچال بگذارید تا برش های خمیر یک ساعت بماند و سفت شود. محکم و منسجم..
مرحله نهم: کیک را در فر بپزید
بعد از اینکه سینی را از یخچال خارج کردید به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر برقی را روی 155 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک ها به مدت 12-15 دقیقه و دور تا دورشان بپزند باید طلایی شوند.
مرحله 10: کوکی ها را بعد از پخت خنک کنید
اگر از فر گازی استفاده می کنید، دمای فر باید 10 درجه بیشتر از فر برقی باشد، سپس ورقه شیرینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، سپس شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید و بچینید. آنها در دادگاه
مرحله یازدهم: کیک پسته را تزئین و سرو کنید
سپس با توجه به ذائقه خود می توانید روی کیک ها را با کمی عسل یا شکلات ذوب شده و پودر پسته تزیین کنید سپس مقداری پسته را در ظرف مناسبی بریزید و این کیک های خوشمزه و شیک را با چای سرو کنید.
5
2