طرز تهیه شیرینی کناک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کناک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی کوناک
کوناک یکی از شیرینی های لذیذ و سنتی استان مازندران و شهرستان آمل است که با آرد برنج درست می شود، این شیرینی عطر و طعم فوق العاده ای دارد و با روش های مختلف و مواد اولیه متفاوت تهیه و درست می شود، این شیرینی خوشمزه طرفداران زیادی دارد. . برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کوناک به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم شیرینی کوناک | |
آرد برنج | 450 گرم |
آرد گندم | 50 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
کره یا روغن | 250 گرم |
زعفران آب پز غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
شکر پودر شده | 125 گرم |
آب یا شیر | ¼ فنجان |
از کار انداختن | 1 قاشق مرباخوری |
بادیان یا واتک | 1 قاشق غذاخوری |
پودر آجیل | 1 فنجان پر |
طرز تهیه شیرینی کوناک
مرحله اول
ابتدا روغن یا کره را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود سپس یک تخم مرغ کامل یا دو زرده را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها منعقد شوند و با روغن یا کره مخلوط کنید. و حجم آنها را کمی افزایش دهید.
مرحله دوم
سپس پودر قند را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط یکدست و کرم رنگ و کمی کشدار شود سپس مقداری زعفران را در ظرف کوچکی ریخته و مقداری آب روی آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد و غلیظ شود و سپس به مواد اضافه کنید.
سطح سوم
بعد از اینکه زعفران غلیظ پخته شده را به مواد اضافه کردید و عطر و رنگ زعفران به مواد نفوذ کرد، آب یا شیری که به دمای محیط رسیده است را روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و مخلوط یکدست شود. و یکسانی را تشکیل می دهند.
مرحله چهارم
سپس آرد برنج و آرد گندم را کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس پودر گردو، هل و پودر رازیانه را داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شوند، سپس همه مواد را با ورز می دهیم تا مخلوط یکدست شود. به دست آمده است.
مرحله پنجم
سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و از عصر تا صبح در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد را با هم مخلوط کرده و مواد یکدست شود سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و کمی ورز دهید. دوباره تا زمانی که هوای داخل آزاد شود
مرحله ششم
سپس یک تکه از خمیر را به اندازه یک گردو جدا کرده و با دست پهن کنید و یک تکه گردو از وسط نصف شده را در آن قرار دهید و خمیر را جمع کنید و با مهر یا وردنه و به دلخواه روی خمیر شیار بزنید. روی شیرینی ها را با پودر گردو تزئین کنید.
مرحله هفتم
سپس کف قالب یا سینی را کاغذ روغنی بپوشانید یا با کره یا روغن مایع چرب کنید و خمیر را در سینی بچینید و به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 140 تنظیم کنید. درجه سلسیوس.
مرحله هشتم
سپس کیک ها را به مدت یک ساعت در فر می گذاریم تا کناره های آن طلایی شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود، سپس کیک های خنک شده را از کاغذ روغنی خارج کرده و در فر می گذاریم. یه ظرف دیگه بذار
مرحله نهم
سپس چند کونک را در ظرف مناسبی چیده و با شکلات آب شده، تکه های گردو، پودر پسته، پودر نارگیل و کنجد تزیین کنید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی یا برای سرو در مهمانی های چای یا قهوه سرو کنید.
5
2