طرز تهیه علی نازیک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه علی نازیک
علی نازیک یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه است که با نام های مختلف شناخته می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه علی نازیک برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 4 قطعه بزرگ |
سیر | 2 تا 3 قرص |
ماست | 1 کاسه |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس |
|
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 1 قطعه |
فلفل سبز | 1 قطعه |
فلفل | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه، آویشن و فلفل | کافی |
روغن مایع | ½ فنجان |
طرز تهیه علی نازیک
مرحله اول
برای تهیه یک علی نسیک خوشمزه ابتدا بادمجان ها را شسته و سپس خشک کرده و روی اجاق می گذاریم تا بادمجان ها کباب شوند و مغز آن ها کاملا پخته و نرم شوند. سپس بادمجان ها را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله دوم
حالا شکم بادمجان ها را برش می دهیم سپس گوشت را از داخل خارج کرده و ریز خرد می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. سپس بادمجان ها را در ظرف مناسبی بریزید و ماست را به آن اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را شسته و با رنده ریز رنده می کنیم. سپس سیر را به همراه نمک و فلفل به بادمجان اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا سس علی نصیک را آماده می کنیم، برای این کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می گذاریم و چرخ می کنیم. سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید سپس آن را ریز خرد کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله گوجه فرنگی و فلفل سبز را می شوییم سپس پوست گوجه را جدا می کنیم و همراه با فلفل سبز به صورت سنگ های ریز خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله ششم
حالا پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس پوره گوجه فرنگی و فلفل را به گوشت اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه و فلفل را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و بوی خامی ماکارونی گرفته شود سپس نمک و فلفل و آویشن و فلفل سیاه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه خام گرفته شود. ناپدید شده است.
مرحله هشتم
در آخر فلفل سبز را به سس گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید سپس حرارت را خاموش کنید. سپس بورانی بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید و سس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان.