طرز تهیه فرنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه فرنی
بلغور جو یکی از مخلفات خوشمزه و مقوی است که می توان از آن به عنوان پیش غذا و یک وعده غذایی کامل استفاده کرد. برای مشاهده این آموزش آشپزی، نکته زیر را دنبال کنید.
همچنین ببینید: طرز تهیه شیر برنج زعفرانی دزفولی با عسل برای ماه رمضان
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
نشاسته | 1 فنجان |
قند | 1.5 فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
شیر نر | 4 لیوان |
آب سرد | 1 فنجان |
خلال پسته | برای تزئین |
دستور تهیه کچمک
مرحله اول
ابتدا نشاسته را با یک لیوان آب سرد در ظرف مناسبی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. سپس 2 فنجان شیر را به کاسه حاوی نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق چوبی مواد را هم می زنیم تا نشاسته گلوله نشود. سپس بقیه شیر را در دو مرحله به کاسه اضافه کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.
سطح سوم
وقتی نشاسته کاملا حل شد شکر و گلاب را اضافه کنید و به هم زدن فرنی ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد. برای اینکه بفهمیم فرنی به قوام خودش رسیده است با قاشق چوبی روی آن خط می کشیم.
همچنین ببینید: طرز تهیه شله زرد فوری و مجلسی خوشمزه به روش دسته ای 4 نفره
مرحله چهارم
اگر خط کمی بماند یعنی فرنی ما آماده است و باید ظرف را از روی اجاق برداریم. سپس فرنی را در بشقاب مورد نظر می ریزیم و روی آن را با خلال پسته تزئین می کنیم، می توانیم این فرنی را گرم یا سرد سرو کنیم.