آشپزی

طرز تهیه فیله سوخاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه فیله سوخاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه فیله سرخ شده

سیرلوین سرخ شده یکی از غذاهای محبوب بین المللی است که می توانید با طعم های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه فیله سرخ شده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله مرغ 12 عدد
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
شیر نر ¾ لیوان
آرد سوخاری ½ فنجان
آرد سوخاری پانکو 1 فنجان
فلفل سیاه، پودر سیر و فلفل سیاه کافی
روغن و نمک کافی

طرز تهیه فیله سرخ شده

مرحله اول

من آماده می کنم فیله سرخ شده خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه مقداری فلفل قرمز و پودر سیر و فلفل سیاه و نمک در ظرف بزرگی ریخته سپس نشاسته ذرت را اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

مرحله دوم

پس از باز شدن گلوله های نشاسته ذرت، آرد سفید را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس فیله های مرغ را به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا فیله های مرغ را با کلاهک ها به سمت پایین برمی گردانیم تا روی طعم دهنده ها پوشانده شود، سپس روی کاسه را سلفون می کنیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال می گذاریم تا فیله های مرغ به خوبی مزه دار شوند.

مرحله چهارم

در همین حین آرد سوخاری و پودر پانکو را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. پس از طعم دار شدن فیله ها، کاسه را از یخچال خارج کنید، سپس یک تابه عمیق را روی اجاق قرار دهید.

مرحله پنجم

باید به اندازه ای روغن در ماهیتابه بریزیم تا فیله ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور شوند. نکته دیگر اینکه برای سرخ کردن باید از روغن مخصوص استفاده کنیم تا کمتر جذب فیله ها شود و نرم نشود.

مرحله ششم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، فیله ها را از کاسه خارج کرده و در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا بپوشند، سپس داخل روغن داغ شده بریزید و همه قسمت های آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.

مرحله هفتم

پس از طلایی شدن فیله ها آنها را از روغن خارج کرده و در توری فلزی یا روی دستمال کاغذی ضخیم قرار می دهیم تا چربی اضافی آن کاملا گرفته شود سپس با سس دلخواه سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا