طرز تهیه قارچ کبابی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قارچ کبابی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه قارچ کبابی
قارچ کبابی یکی از پیش غذا های خوش طعم و لذیذ است که معمولا با انواع کباب سرو می شود. برای مشاهده کامل آموزش گام به گام طرز تهیه قارچ کبابی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
قارچ | 400 گرم |
پوره فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | کافی |
سس قرمز تند | کافی |
نمک و فلفل و پودر سیر | کافی |
طرز تهیه قارچ کبابی
مرحله اول
من آماده می کنم قارچ کبابی خوشمزه در ابتدای کار قارچ ها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا قارچ ها را در یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید و مقداری روغن زیتون به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا مقداری سس قرمز تند، نمک، فلفل و پودر سیر را به کاسه اضافه کنید. سپس پوره فلفل قرمز را به کاسه آبلیموی تازه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.
سطح سوم
در این مرحله جعفری را بشویید و ریز خرد کنید سپس به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. حالا درب کاسه را بپوشانید و بگذارید قارچ ها به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بماند.
مرحله چهارم
بعد از این مدت که قارچ ها خوب مزه دار شدند کاسه را از یخچال خارج می کنیم. حالا برای اینکه اسفنج هنگام نیش ترک نخورد، اسفنج را کمی فشار می دهیم تا بافت اسفنج کاملا فشرده شود.
مرحله پنجم
در این مرحله قارچ ها را به سیخ رشته می دهیم سپس روی کباب پز زغالی کباب می کنیم. در آخر قارچ های تفت داده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس با ورقه های لیموترش و مقداری ریحان تزئین می کنیم. نوش جان.
5
1