طرز تهیه قرابیه پاستانه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه پاستانه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پاستا پاستا
قرابیه پشتانه یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و میان وعده ای مناسب و سالم به ویژه برای کودکان است. برای آشنایی کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد مورد نیاز برای دریای کارائیب | |
مارگارین در دمای اتاق | 250 گرم |
کره | 1 فنجان |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
نشاسته گندم | 1.5 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل شکر | 1 بسته 5 گرمی |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 4.5 فنجان |
مواد لازم برای رویه | |
شکلات تلخ | 80 گرم |
شکلات سفید | 80 گرم |
طرز تهیه پاستا پاستا
مرحله اول
ابتدا مارگارین را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی ریخته، سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود، سپس پودر قند را در آن ریخته و هم می زنیم تا شکر حل شود و خوب با کره و مارگارین مخلوط شود.
مرحله دوم
در مرحله بعد نشاسته گندم را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس تخم مرغ را روی مواد ریخته و هم میزنیم تا گلوله شود و با مواد مخلوط شود سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا عطر داشته باشد وانیل را به مواد بزنید.
سطح سوم
سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سپس آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. که به دست نمی چسبد
مرحله چهارم
سپس یک تکه از خمیر را به اندازه یک گردو بردارید و با دست شکل دهید و به شکل استوانه در آورید و سپس با چاقو دو سر استوانه را برش بزنید و صاف کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بچینید. و خمیر را با ریموت گیر داخل سینی می گذاریم
مرحله پنجم
سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و درجه حرارت را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بپزند و کمی تغییر رنگ دهند، سپس سینی را از فر خارج کرده و در فر قرار دهید تا دمای محیط تنظیم شود. .
مرحله ششم
بعد از خنک شدن کارابین ها آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس شکلات تلخ را در ظرفی بریزید و در حمام آب روی بخار کتری ذوب کنید و سپس در قیف بریزید و روی کارابین ها را تزئین کنید.
مرحله هفتم
سپس شکلات سفید را در حمام آب ذوب کرده و روی کارابی ها بریزید و روی آن ها را تزئین کنید، سپس می توانید به سلیقه خود روی کارابی ها را با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق، کنجد و خلال بادام تزئین کنید.
5
2