آشپزی

طرز تهیه قطاب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه قطاب

کتاب یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های ایرانی است که سوغات شهرهایی مانند یزد و کرمان نیز می باشد. آموزش پخت جامع و گام به گام طرز تهیه قطاب برای چه فایده ای دارد؟ همراه باشید

مواد ضروری قطاب
ارد 2 لیوان
ماست نصف فنجان
زرده 2 عدد
کره 100 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
روغن مایع کافی
مواد مورد نیاز برای مغز قطاب
گردو سه چهارم فنجان
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
شکر پودر شده سه چهارم فنجان
پودر هل 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه کتاب

مرحله اول

ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه می گذاریم نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرفی می شکنیم و در صورت سالم بودن در ظرف می ریزیم (سفیده ها را در ظرف می ریزیم و درب آن را می بندیم و در یخچال می گذاریم تا بعداً برای غذاهای مختلف استفاده شود. )

مرحله دوم

سپس با چنگال یا لیسک کمی هم می زنیم و کره را به آن اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا کره بدرخشد. اگر می خواهید به جای کره از کره آب شده استفاده کنید، حالا زرده را اضافه نکنیم، ابتدا بیکینگ پودر را اضافه کنیم.

سطح سوم

سپس ماست را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و بعد روغن را اضافه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم و آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم سپس با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و بعد مواد را زیر و رو می کنیم. با دستان ما

مرحله چهارم

سپس آرد را با مواد کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد و به دست نچسبد، کم کم به مواد ورز می دهیم تا خمیر شکل بگیرد و به دست نچسبد، آرد اضافه به آن اضافه می کنیم. تا زمانی که خمیر سفت نشده این کار را نکنید.

مرحله پنجم

خمیر را به شکل دایره در می آوریم و در ظرفی قرار می دهیم و سلفون می پوشانیم و یک پارچه یا پارچه تمیز روی کاسه می گذاریم و در اتاق می گذاریم تا به مدت 1 ساعت در دمای محیط به خمیر استراحت دهد.

مرحله ششم

سپس پودر گردو را در ظرفی بریزید و هل و پودر قند و گلاب را به آن اضافه کنید سپس ابتدا با قاشق مواد را مخلوط کرده و سپس با دست مواد را تا زمانی که به شکل خمیر در بیاید (در صورت لزوم) مخلوط کنید. مجدداً کمی گلاب اضافه کنید اما مواظب باشید که یکدفعه اضافه نکنید تا مایع شل شود، ابتدا کمی اضافه کنید و در صورت لزوم مقدار بیشتری اضافه کنید.

مرحله هفتم

می توانید از پودر پسته یا پودر بادام نیز در این مخلوط استفاده کنید یا پودر گردو را جایگزین کنید. مواد متوسط ​​قطاب کاملاً خوشمزه است و می توانید از هر نوع مغزی استفاده کنید که شکل می دهیم، می چینیم.

مرحله هشتم

سپس در یک قابلمه متوسط ​​روغن مایع برای سرخ کردن می ریزیم (روغن زیاد تا کوفته ها به راحتی در روغن سرخ شوند) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. بعد از استراحت خمیر را روی تخته آشپزخانه یا سطح صاف دیگری قرار می دهیم.

مرحله نهم

سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 2 سانتی متر گرد می کنیم و روی خمیر را به شکل فنجان یا گرد دایره می کنیم و دایره را می گیریم و در کف دست می گذاریم و از وسط دایره هایی می زنیم. مواد آماده کردیم و داخل خمیر ریختیم و خمیر را بستیم.

مرحله دهم

سپس با کف هر دو دست گرد می کنیم یا می توانید به شکل ماه در بیاورید. خمیر گرد را تا کنید و مواد میانی را داخل آن قرار دهید و لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و با چنگال لبه های خمیر را فشار دهید تا طرح زیبایی روی خمیر ایجاد شود.

مرحله یازدهم

همچنین برای اینکه در حین سرخ کردن، خمیر باز نشود تا مواد وارد روغن شوند. همزمان با سرخ کردن، کتکاها را به اندازه ای که در قابلمه جا می شود آماده می کنیم و داخل روغن می گذاریم، چون نباید زودتر آماده کنیم.

مرحله دوازدهم

روغن را تست می کنیم، اگر داغ بود، یک قابلمه را به اندازه ظرفیت قابلمه داخل روغن می گذاریم و مدام در قابلمه را با درب پایین می چرخانیم تا همه قسمت های قابلمه به یک اندازه سرخ شود، کف ها را از روی قابلمه جدا می کنیم. نفت.

مرحله سیزدهم

(به دلیل استفاده از زرده این اتفاق می افتد) به هیچ عنوان حرارت را کم نمی کنیم چون خمیر پخته نشده است، از اول که روغن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا داغ شود تا آخرین عدد کاتبی. سرخ شده باید روی آتش کم سرخ شود.

مرحله چهاردهم

وقتی کاتاباها سرخ شدند آن ها را از روغن خارج کرده و در صافی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود. پودر قند را در ظرفی بریزید و وقتی کاتاباها روغن اضافی خود را از دست دادند و از روی اجاق افتادند، آنها را بریزید. کاسه را با پودر قند ریخته و در پودر قند بغلتانید تا کاملا با آن آغشته شود.

مرحله پانزدهم

سپس کاتاباها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و در پودر قند میغلطانیم و اگر خیلی داغ و کاملا خنک شدند دیگر پودر قند را جذب نمی کنند. اگر کتاب رژیمی می خواهید کتاب ها را در سینی فر می گذاریم.

مرحله شانزدهم

حالا فر را به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه روشن می کنیم و سینی را داخل فر می گذاریم تا به مدت 15-20 دقیقه در ظرف بپزد و برای تزیین مقداری پسته روی آن ها می پاشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا