آشپزی

طرز تهیه لازانیا رولی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول لازانیا

در این پست سایت نکته، آموزش درست کردن رول لازانیا بدون فر را برای شما آماده کرده ایم. لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه ماست. اگر از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید لازانیا درست کنید اما فر ندارید. ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. با رعایت دستورات این پست می توانید رول های لازانیا را بدون نیاز به فر درست کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا بدون فر ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این غذا بسیار لذیذ و معطر است و مطمئنا تمام خانواده شما از آن راضی و راضی خواهند بود. حتی می توانید لازانیا درست کنید تا مهمانانتان روی میز بدرخشند. این لازانیا خوشمزه را از دست ندهید و حتما امتحان کنید.

محصولات لازم برای تهیه لازانیا بدون فر (30 رول لازانیا)
گوشت چرخکرده 600 گرم
پیاز رنده شده 1 قطعه
فلفل شیرین کافی
قارچ خورده شده 400 گرم
نمک، فلفل و آویشن کافی
رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری
خمیر لازانیا کافی
شیر (برای سس) دو فنجان
آرد (برای سس) 2 قاشق غذاخوری
کره (برای سس) کافی
خامه (برای سس) 4 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر کافی

طرز تهیه رول لازانیا

مرحله اول

داخل تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را رنده کنید و وقتی نرم شد و روشن شد 600 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. چاشنی لازانیا را در بسته خمیر لازانیا به مواد تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

یک عدد فلفل و 400 گرم قارچ را به مواد اضافه کرده، مخلوط کرده و تفت دهید. در صورت نیاز نمک، فلفل و آویشن را به مایع اضافه کنید. در پایان این مرحله دو قاشق رب کوچفرنگی به مایع اضافه کرده و تفت می دهیم.

سطح سوم

مایع داخل لازانیا آماده است. خمیر لازانیا را طبق دستور روی جعبه لازانیا آماده کنید. از خمیر رول لازانیا مناسب استفاده کنید. برای تهیه سس مخصوص لازانیا یا بشامل، دو لیوان شیر را با دو قاشق غذاخوری آرد الک شده مخلوط کنید.

مرحله چهارم

پس از اینکه کاملاً با یکدیگر مخلوط شدند; اجاق گاز را روشن می کنیم. سس را آنقدر روی اجاق هم میزنیم که قوام فرنی بگیرد. نصف روغن را با یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

مرحله پنجم

وقتی سس مایع کاملا خنک شد، 4 قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید و هم بزنید. سس لازانیا آماده است. حالا ورقه های لازانیا را روی سطح کار خود قرار دهید. آب لازانیا و پنیر پیتزا را با هم ترکیب کنید.

مرحله ششم

ابتدا سس مخصوص بشامل را روی پوسته لازانیا بمالید سپس مایع لازانیا را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق فشار دهید. مواظب باشید انتهای ورق را با مایع پر نکنید زیرا با جمع شدن مایع بیرون می ریزد.

مرحله هفتم

حالا رول ها را در تابه بریزید و دوباره از سس بشامل بریزید و برای سس از پنیر پیتزا استفاده کنید و در تابه قرار دهید. لازانیا شما آماده سرو است. می توانید لازانیا را به هر شکلی تزئین کنید. نوش جان

نکاتی برای درست کردن لازانیا بدون فر

۱- ریختن سس کف تابه از سوختن لازانیا و چسبیدن آن به تابه جلوگیری می کند. استفاده از شعله افکن برای پخت لازانیا را فراموش نکنید. لازم به ذکر است که لازانیا بعد از حدود 10-15 دقیقه آماده سرو است. حتما از بخارپز استفاده کنید تا لازانیا خمیری نشود.

2- اگر نمی خواهید سس بشامل درست کنید. کف یک تابه برش های سیب زمینی به ضخامت نیم سانتی متر درست مثل کف قابلمه بچینید و کمی چرب کنید.

3- اگر سیب زمینی و سس را در نظر نگرفتید. کف تابه روغنی دو ورقه لازانیا را مانند ته قابلمه بچینید و گوشت و مخلفات را روی ورقه سوم بریزید. با انتقال به بشقاب سرو به دلیل خشکی و ته دیگ به راحتی از لایه سوم جدا می شوند.

4- یکی از مشکلاتی که در تهیه لازانیا بدون فر وجود دارد این است که وقتی لازانیا را برش می دهید ممکن است تابه شما خراشیده شود. بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که یک رول لازانیا درست کنید.

5- این مقدار محصول برای حدود سی عدد رول لازانیا یا دو عدد دیسک لازانیا کلاسیک بزرگ می باشد. بنابراین اگر می خواهید مقدار کمتری درست کنید، یادتان باشد که مقدار مواد را نصف کنید.

6- چاشنی لازانیا معمولاً شامل نمک، پاپریکا، پودر سیر، آویشن، جوز هندی، فلفل سیاه و قرمز، پونه کوهی، رزماری، ریحان و مرزنجوش است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا