طرز تهیه لبو بازاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لبو بازاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لبو بازاری
لیپو یکی از غذاهای پرطرفدار برای فصل پاییز و زمستان است که در غرفه های خیابانی به فروش می رسد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لبو بازاری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
چغندر | 500 گرم |
آب نبات | 1 قطعه بزرگ |
طرز تهیه لبو بازاری
مرحله اول
من آماده می کنم یک لبو خوشمزه و ساده ابتدا چغندر را خوب می شوییم سپس با چاقوی تیز قسمت بالا و پایین چغندر را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که نیازی به پوست کندن چغندر نیست.
مرحله دوم
در این مرحله چغندر را در قابلمه مناسبی می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب یک انگشت از سطح چغندر بیشتر شود. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا بگذارید چغندر کاملا بپزد. حدود 2 تا 3 ساعت برای پخت کامل چغندر کافی است. پس از پختن کامل چغندرها، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله بعد از اینکه چغندرها از روی اجاق افتاد پوست آن ها را می گیریم و دوباره به قابلمه حاوی آب لبو اضافه می کنیم. سپس به مقدار دلخواه آب نبات را به قابلمه اضافه کرده و دوباره روی اجاق قرار دهید.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که لیپو را می توانیم با شکر یا شیره انگور درست کنیم، اما استفاده از نبات از قدیم الایام مرسوم بوده است، زیرا لبو لب است و خاصیت لیپو را متعادل می کند.
مرحله ششم
حالا باید صبر کنیم تا آب نبات ها کاملا آب شوند و از لبو خورده شوند. سپس کمی زمان می دهیم تا آب قابلمه کم شود و لبوها شیرین شود سپس در ظرف دلخواه خود می گذاریم و سرو می کنیم.
5
2