آشپزی

طرز تهیه لقمه شربتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه لقمه شربت

لقمه شربتی یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که برای پذیرایی و سفره های افطار در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب و شیک است، این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار بافتی سبک و لطیف دارد و به راحتی و سریع تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام طرز تهیه لقمه شربت به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی
ارد 130 گرم معادل 1 فنجان است
آرد سمولینا 80 گرم معادل 1.2 فنجان است
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 50 گرم
شیر خشک قنادی 1/2 قاشق غذاخوری
قند 1/2 قاشق غذاخوری
مخمر نان 1/4 قاشق چایخوری
اب 100 تا 125 گرم، معادل 1.2 فنجان
مواد لازم شربت
قند 400 گرم معادل 2 فنجان است
اب 200 گرم معادل 1 فنجان است
گل سرخ 50 گرم معادل 1.4 فنجان است
جوهر لیمو 1/8 قاشق چایخوری
گلوکز 1 قاشق غذاخوری
فشار دادن به مقدار مورد نظر
زعفران به مقدار مورد نظر

طرز تهیه لقمه شربت

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت، مقداری آب در تابه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود، قبل از اینکه آب به جوش بیاید، حتما شکر کاملا حل شود. تکان خواهد خورد.

مرحله دوم

به تکان دادن کاسه ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و سپس مقداری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب داخل مخلوط شود، پس از جوش آمدن آب، جوهر لیمو و گلوکز را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود. عناصر.

سطح سوم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود مقداری دانه هل و مقداری زعفران به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران باز شود و بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید اجازه دهید مخلوط به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشد و غلیظ شود. گرفتن از گرما

مرحله چهارم

سپس مخلوط شربتی را در دمای محیط قرار می دهیم و می گذاریم خنک شود، سپس آرد شیرینی را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس آرد شیرینی را به همراه بلغور در ظرفی ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

سپس وانیل و نمک را داخل آن ها ریخته و مخلوط می کنیم سپس کره آب شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس شیر خشک و شکر و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شوند.مخلوط را با دست کمی ورز می دهیم. .

مرحله ششم

سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید، مقدار آب آن تقریبی است، پس آب را به صورت کنترل شده اضافه کنید و خمیر را هم زمان ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود و به دست نچسبد، سپس. خمیر در ظرفی قرار می گیرد.

مرحله هفتم

روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید تا یکدست شود و پس از این مدت خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید و قسمت دیگر را کمی ورز دهید.

مرحله هشتم

سپس مقداری از خمیر را به اندازه 10-15 گرم جدا کرده و با دست شکل داده و به شکل گلوله درآورید و بقیه خمیر را با نایلون بپوشانید و هر خمیر را جداگانه ورز دهید و به هر شکلی پهن کنید. میل.

مرحله نهم

برای فرم دادن به خمیر می توانید از توری فلزی استفاده کنید و ابتدا گلوله های خمیر را با دست پهن کنید و سپس روی شبکه های مختلف با طرح های مختلف فشار دهید تا طرح توری روی خمیر بیفتد و سپس خمیر را به شکل رول جمع کنید.

مرحله دهم

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود، سپس حرارت را کم کنید و خمیر را در روغن داغ خوب تفت دهید تا کیک ها پخته شوند، سپس بیسکویت ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند. .

مرحله یازدهم

وقتی شیرینی ها طلایی شدند آنها را از روغن خارج کرده و در شربت سرد قرار دهید و بگذارید 2-3 دقیقه بماند و اگر می خواهید شیرینی ها بیشتر شربت شوند، بگذارید کمی داخل شربت بمانند. زمان بیشتری تا جذب کامل آنها.

مرحله دوازدهم

سپس کیک ها را از شربت خارج کرده و به سلیقه خود مقداری پودر پسته روی آنها بپاشید و روی آنها تزئین کنید و سپس در ظرفی ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند و شربت کاملا جذب شود. کنار کیک ها در آخر یک حبه شربت را در ظرف مناسبی بریزید و این کیک های خوشمزه را با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا