سبک زندگی

طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ به روش کافه‌ها

خرید فالوور از سایت اینبو

لقمه با قارچ و تخم مرغ یکی از میان وعده های مغذی و کامل برای کودکان و بزرگسالان است. این ترکیب فینگر فود قارچ و تخم مرغ همچنین یک میان وعده پروتئینی مغذی برای ورزشکاران و افرادی است که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت می دهند.

لقمه با قارچ و تخم مرغ یکی از میان وعده های مغذی و کامل برای کودکان و بزرگسالان است. این ترکیب فینگر فود قارچ و تخم مرغ همچنین یک میان وعده پروتئینی مغذی برای ورزشکاران و افرادی است که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت می دهند.

برای درست کردن یک غذای خوشمزه با قارچ و تخم مرغ، باید خمیر و مواد میانی را جداگانه تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ را به روشی آسان به عنوان صبحانه کافه ای به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی قارچ و تخم مرغ

آب: 2 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار

فرش بهشتی_اف پلاس

شکر: 1 قاشق غذاخوری شکر

نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

خمیر: 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر

کره مایع: 2 قاشق غذاخوری

آرد شیرینی سفید: 2 و نیم فنجان فرانسوی (حدود 500 گرم)

مواد لازم برای داخل خمیر لقمه قارچ و تخم مرغ

پیاز (برای چیلی): 1 عدد متوسط

قارچ: 250 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

روغن: به اندازه کافی

نمک و فلفل: اختیاری

ریحان و جعفری تازه: مقداری جعفری تازه و خرد شده (اختیاری)

سس: برای سرو لقمه قارچ و تخم مرغ

مواد لازم برای دستمال از خمیر با قارچ و تخم مرغ

زرده تخم مرغ: 1 عدد

آب: 1 قاشق غذاخوری

زمان آماده سازی مواد: 3 ساعت

زمان پخت نیش قارچ و تخم مرغ: 20 دقیقه

میزان کالری 100 گرم قارچ و تخم مرغ: حدود 250 کیلو کالری

طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ

سپس مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ را توضیح می دهد. در ابتدا باید خمیر لقمه را با قارچ و تخم مرغ درست کنید.

مرحله 1: آرد را الک کنید

برای اینکه بافت خمیر نرم و لطیف شود، ابتدا باید آرد را سه بار در ظرفی الک کنید. برای این منظور از صافی یا صافی ریز استفاده کنید.

مرحله دوم: شکر، نمک و مخمر را به آب اضافه کنید

در ظرف یا قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا آب کمی ولرم شود. دمای آب باید به گونه ای باشد که وقتی انگشت خود را در ظرف فرو می کنید، انگشت شما نسوزد. تابه را از روی حرارت بردارید و شکر، نمک و مایه خمیر را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله 3: کره مایع را اضافه کنید

در این مرحله از تهیه خمیر لقمه قارچ و تخم مرغ، باید کره مایع را به مخلوط فوق اضافه کنید.

مرحله 4: مخلوط مخمر را در یک مکان گرم قرار دهید

پس از اضافه کردن روغن به مخلوط مایه، یک حوله نخی سنگین روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید مواد به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت کنند.

مرحله 5: آرد را به مایه اضافه کنید

حالا نوبت اضافه کردن آرد است. به تدریج و کم کم آرد را به مخلوط مایه اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به انگشتانتان نچسبد. حالا دوباره روی کاسه را با یک پارچه ضخیم یا سلفون بپوشانید و در جای نسبتا گرم (داخل کمد) قرار دهید. این خمیر به 2 ساعت استراحت کامل نیاز دارد و حجم آن دو برابر می شود.

تهیه مواد میانی برای خمیر گزش قارچ و تخم مرغ

در حالی که خمیر در حال استراحت است، می توانید مواد متوسط ​​را برای نیش قارچ و تخم مرغ به این ترتیب آماده کنید:

مرحله 1: پیاز را خلال کنید

بهتر است پیاز را نازک برش دهید تا مواد متوسط ​​قارچ و تخم مرغ یک لقمه فوق العاده باشد. در صورت تمایل می توانید پیاز را نیز خرد کنید.

مرحله دوم: پیاز را در روغن سرخ کنید

در تابه ای مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود. حالا پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. پیازها را مرتب هم بزنید تا کاملا سرخ شده و پیازها کاراملی شوند.

مرحله 3: قارچ ها را به پیاز داغ اضافه کنید.

در این مرحله از تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ، باید قارچ را خلال کرده و به پیازهای سرخ شده و کاراملی شده در تابه اضافه کنید. سرخ کردن قارچ ها را باید تا زمانی ادامه داد که قارچ ها کاملا سرخ شده و آب میان بافتی آن ها کاملا تبخیر شود.

مرحله 4: ادویه ها و سبزیجات دلخواه را اضافه کنید

پس از تفت دادن مواد در تابه، نمک، فلفل و سبزی های دلخواه مانند ریحان، جعفری تازه و مربای خرد شده را اضافه کنید و مقداری دیگر تفت دهید تا سختی ادویه ها از بین برود و سبزیجات کمی سرخ شوند.

مرحله پنجم: خمیر تمام شده را با وردنه پهن می کنیم

در این مرحله از تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ، باید خمیر را دوباره در کاسه ورز دهید. حالا روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت از خمیر را با وردنه کاملاً باز کنید تا به شکل دایره درآید. خمیر باید به شکلی باز شود که لبه های آن ضخیم تر از قسمت مرکزی باشد. همچنین می توانید خمیر را با انگشتان خود به شکل توپ درآورید.

مرحله ششم: خمیر را در سینی فر قرار دهید

سینی فر را چرب کنید یا کف آن را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید. 4 خمیر آماده و فرم داده شده را با فاصله در سینی فر قرار دهید. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر یا سلفون چرب شده بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر قارچ و تخم مرغ استراحت کند و حجم آن زیاد شود.

گام هفتم: فر را روشن کنید

در حالی که خمیر انگشتی خوشمزه شما در حال استراحت است، فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و آن را روشن کنید تا کاملا گرم شود.

مرحله هشتم: مواد میانی آماده شده را داخل خمیر بریزید

بعد از 30 دقیقه که خمیر کاملا استراحت کرد، مواد میانی را در مرکز خمیر قرار دهید.

مرحله نهم: تخم مرغ ها را به مواد خمیر متوسط ​​اضافه کنید

خب در این مرحله باید 4 تخم مرغی که در مواد لازم داشتیم را یکی یکی بشکنیم و هر کدام را روی مواد میانی یکی از خمیرها قرار دهیم (4 تا خمیر داشتیم). این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر درست در وسط لقمه قرار گیرد.

گام دهم: Lلبه های خمیر را با برس تخم مرغ بزنید

زرده و سفیده یک تخم مرغ را در ظرفی جداگانه جدا کنید. برای دستمال به یک زرده تخم مرغ نیاز داریم. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و لبه های خمیر را با برس سیلیکونی بمالید.

مرحله یازدهم: اسفنج و تخم مرغ را در فر قرار دهید

در آخر یک تکه قارچ و یک تخم مرغ را در فر قرار دهید. 15-20 دقیقه طول می کشد تا خمیر پخته شود و تخم مرغ ها کاملاً عسلی شوند.

مرحله آخر: با لقمه قارچ و تخم مرغ سرو کنید

در مرحله آخر تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ باید لقمه های تمام شده را از سینی فر خارج کرده و به شکل دلخواه بچینید. لقمه های قارچ و پنیر را با سس مورد علاقه خود سرو کنید. نوش جان!

نکات مهم در مورد طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ

اگر نگران روغن سوزی هستید می توانید در حین تفت دادن پیاز در روغن کمی روغن اضافه کنید تا روغن نسوزد.

برای تهیه خمیر می توانید از آرد پخت نیز استفاده کنید. اگرچه استفاده از خمیر شیرینی باعث بهبود بافت خمیر لقمه فانتزی شما می شود.

همچنین می توانید به مواد میانی قارچ و پودر تخم مرغ تخم مرغ هم زده اضافه کنید و سپس مواد میانی را داخل خمیر بریزید.

اگر دوست داشتید، می‌توانید در 5 دقیقه آخر پخت، مقداری پنیر پیتزا رنده شده روی لقمه‌های قارچ و تخم‌مرغ قرار دهید تا یک لقمه پنیری قارچ و تخم‌مرغ بخورید.

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا