طرز تهیه لقمه مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ناگت مرغ
لقمه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و ساده ای است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه مرغ در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای لقمه مرغ |
|
سینه مرغ | 200 گرم |
نان لواش | 1 قطعه |
مواد لازم برای مرینیت کردن سینه مرغ |
|
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 قرص |
روغن زیتون | کافی |
فلفل سیاه، فلفل سیاه و پودر آویشن | کافی |
پودر سیر، مخلوط ادویه تند و چاشنی مرغ | کافی |
مواد لازم برای سس اول |
|
سس رنچ یا سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سس گوجه | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق چایخوری |
تکه های فلفل، نمک و پودر آویشن | کافی |
مواد لازم برای سس دوم |
|
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | کافی |
فلفل سیاه، نمک و پونه کوهی | کافی |
مواد لازم برای مرینیت کردن سینه مرغ |
|
خیار | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 1 قطعه |
پیاز | 1 قطعه |
لیموی تازه | 1 قطعه |
سماق و نمک | کافی |
طرز تهیه ناگت مرغ
مرحله اول
برای تهیه یک لقمه مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری برش داده و در ظرف مناسبی می ریزیم سپس ماست را به همراه مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر اضافه می کنیم. .
مرحله دوم
حالا مقداری ادویه تند مخلوط شده، ادویه مرغ، روغن زیتون و سیر رنده شده را به کاسه اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.
سطح سوم
سپس سینه های مرغ را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شوند. در این فاصله سس ها را آماده می کنیم برای تهیه سس اول ابتدا سس مایونز و سس کچاپ را در ظرفی بریزید.
مرحله چهارم
حالا عسل را به همراه مقداری فلفل سیاه، نمک و پودر آویشن به کاسه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. برای تهیه سس دوم، سس ماست و خردل را در ظرفی جداگانه بریزید.
مرحله پنجم
حالا مقداری فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید، سپس خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور خیار و گوجه فرنگی را درشت خرد می کنیم.
مرحله ششم
سپس پیاز را خلال کرده و مقداری آبلیموی تازه، سماق و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا تابه ای را با روغن مایع روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس سینه های مرغ طعم دار شده را داخل روغن بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید تا پخته شود. سپس نان لواش را روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا سینه مرغ سرخ شده را روی نان بگذارید و با مخلوط سس اول بمالید سپس سالاد خیار و گوجه را روی مواد بریزید و روی آن را کاملا با سس دوم بپوشانید و روی نان را بپوشانید. نوش جان.