آشپزی

طرز تهیه لوبیا عربی با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت لوبیا عربیکا

لوبیا عربی یکی از انواع تنقلات خوش طعم و لذیذ مرتبط با شهر دزفول می باشد که با مواد اولیه محدود و به راحتی در دسترس تهیه می شود.این میان وعده خوشمزه را می توانید خیلی راحت تهیه کنید و در کمترین زمان از آن برای سرو استفاده کنید. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد نحوه طبخ لوبیا عربیکا، ادامه دهید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
لوبیا سبز 1 کیلوگرم
نمک 1 قاشق غذاخوری
لیمو ترش کافی

طرز پخت لوبیا عربیکا

مرحله 1: لوبیا سبز را تمیز کرده و بشویید

ابتدا لوبیا سبزهای سالم را جدا کنید، نیازی به جدا کردن سر و ته آن نیست، فقط مقداری آب در ظرفی بریزید، سپس لوبیا سبزها را داخل آن بریزید، سپس بگذارید حدود نیم ساعت در آب بمانند تا ببندند. کاملا تمیز و مرطوب هستند

مرحله 2: پختن لوبیا سبز

بعد از این مدت لوبیا سبزها را آبکشی کنید سپس در قابلمه ای بریزید سپس روی لوبیا سبزها مقداری آب بریزید و در قابلمه را ببندید و در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا لوبیا سبزها خوب بپزند تا بافت کاملا نرم شود. و مناقصه

مرحله 3: روی لوبیاها نمک بپاشید

در پایان پخت وقتی رنگ حبوبات تغییر کرد، بعد از حدود 10 دقیقه در قابلمه را باز کنید، سپس مقداری نمک به لوبیا سبز اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا نمک در آب حبوبات حل شود، دوباره در قابلمه را ببندید و اجازه دهید. لوبیاها می پزند. تمام شد

مرحله چهارم: آن را از روی حرارت بردارید و لوبیاها را از قابلمه خارج کنید

سپس اجازه دهید 5 دقیقه دیگر لوبیاها بپزند و پخته شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس لوبیا سبزها را با قاشق بیرون بیاورید، سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

مرحله 5: آب لیمو را به لوبیا اضافه کنید

سپس لیموهای تازه را بشویید، لیموها را با چاقوی تیز از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، روی لوبیا سبز بریزید، بگذارید آب لیمو کاملا جذب لوبیا سبز شود، در این مرحله طعم لیموترش می شود. در لوبیا پخش کنید.

مرحله 6: لوبیا عربی را سرو کنید

بعد از حدود 15 دقیقه که آب لیمو جذب لوبیا سبز شد، سر و ته لوبیاها را جدا کرده، در ظرف مناسبی بریزید، سپس لوبیا عربی را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و آسان همراه با انواع ترشی و ترشی سرو کنید. غذاهای جانبی را سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا