آشپزی

طرز تهیه لوکوم پرتقالی با طعمی بی نظیر در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی پرتقال

شیرینی پرتقالی یکی از شیرینی های خوشمزه، خوشمزه، پرطرفدار و شیک است که برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی پرتقال برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آب پرتقال طبیعی 2 فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری سر پر
قند 1/2 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل یا نشاسته ذرت برای پخش شیرینی ترکی کافی

طرز تهیه شیرینی پرتقال

مرحله 1: یک پرتقال را برش داده و آب بگیرید

پرتقال ها را بشویید، خشک کنید، بهتر است از پرتقال های سالم، آبدار و خوش طعم که طعم آن نه خیلی ترش است و نه خیلی شیرین، استفاده کنید، سپس پرتقال ها را از وسط نصف کرده و با آبمیوه گیری دستی آب آن را بگیرید و داخل آن بریزید. کانتینر. ریختن

مرحله دوم: آب پرتقال را صاف کرده و در ظرف مناسبی بریزید

به جای پرتقال می توانید به سلیقه خود از نارنگی یا لیموترش هم استفاده کنید، سپس آب پرتقال را با صافی صاف کنید تا تمام پالپ و دانه ها جذب شوند تا بافت کاملاً صاف و یکدست شود، سپس آب پرتقال. گلدان

مرحله 3: شکر و نشاسته ذرت را به آب پرتقال اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری شکر به آب پرتقال اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود، سپس مقداری نشاسته ذرت را به آب پرتقال اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود، با همزن دستی هم بزنید تا نشاسته ترکیب شود. ذرت را به طور کامل در آب پرتقال حل کنید.

مرحله چهارم: پودر ژله پرتقال را در مخلوط مواد خرد کنید

سپس به سلیقه خودتان می توانید کمی پودر ژله پرتقال را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، پودر ژله با مواد مخلوط شود تا رنگ و مزه لعاب پرتقال گرفته شود. رنگارنگ تر و نارنجی تر در نهایت

مرحله پنجم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را غلیظ کنید

سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و با همزن دستی یا قاشق مدام مخلوط را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود و بافت آن سفت شود حدود نیم ساعت طول می کشد تا مخلوط به غلظت مناسب برسد.مثل عسل باشد.

مرحله 6: وانیل و کره را به مخلوط اضافه کنید

سپس در پایان پخت مخلوط مواد، مقداری وانیل به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، عطر وانیل پخش شود و وارد مواد شود، سپس کمی روغن به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید و مخلوط کنید. آنها را انجام دهید تا بافت دست شکل بگیرد.

مرحله 7: تابه را از روی حرارت بردارید و تابه را با کره یا روغن چرب کنید

وقتی مخلوط به غلظت مناسب یعنی تقریبا به غلظت عسل رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود، سپس داخل ظرف پلاستیکی را با روغن چرب کنید تا کف و کناره های قالب یا ظرف را با روغن بپوشانید.

مرحله هشتم: مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید

وقتی مخلوط مواد کمی خنک شد آنها را داخل قالب می ریزیم سپس قالب را در یخچال می گذاریم و می گذاریم 3-4 ساعت در یخچال بماند، عصاره پرتقال خودش را بگیرد تا بافتش کاملا شود. محکم و ثابت قدم باشید

مرحله نهم: شیرینی پرتقال را از قالب خارج کرده و روی پودر نارگیل قرار دهید

بعد از اینکه شیرینی پرتقال خوب جا افتاد، ظرف را از یخچال خارج کنید، سپس نارگیل را روی سطح صافی بریزید، قالب را برعکس کنید، نارنج را کاملا جدا کنید و روی نارگیل بگذارید و با آن پهن کنید. .

مرحله 10: شیرینی پرتقال را به پودر نارگیل یا نشاسته ذرت آغشته کنید

مقداری نارگیل روی لوکوم پرتقالی بریزید تا تمام قسمت های آن با نارگیل پوشیده شود، به جای پودر نارگیل می توانید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید اما استفاده از پودر نارگیل طعم بهتری به لوکوم می دهد.

مرحله یازدهم: شیرینی پرتقال را برش بزنید و سرو کنید

سپس با چاقوی تیز شیرینی پرتقال را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و چند برش از آن را در ظرف مناسبی بریزید سپس به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی ها و مهمانی ها همراه با انواع و اقسام آن را سرو کنید. دارچین.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا