طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ورقه های لیموی خشک
لیمو ترش خرد شده یکی از ادویه های خوشمزه و معطری است که می توانید آن را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه ورقه های لیموی خشک برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
لیمو ترش زرد | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه ورقه های لیموی خشک
مرحله 1: چیدن و شستن لیمو
لیموهای آبدار و سالم را ابتدا بشویید، بهتر است از لیموهای تازه، رسیده و زرد استفاده کنید زیرا این لیموها بعد از خشک شدن زیباتر به نظر می رسند و تلخی آن کمتر از لیمو سبز است.
مرحله 2: لیموها را خشک کرده و برش دهید
سپس لیموها را تمیز و خشک کنید و با چاقوی تیز ورقه ای برش دهید و خرد کنید، اگر می خواهید لیمو را در فر سرخ کنید یا خشک کنید، ضخامت برش ها نباید خیلی کم باشد، چون لیمو مانند چیپس می شود. و به راحتی بسوزند
مرحله 3: ضخامت را تعیین کنید
اگر می خواهید لیموها را در آفتاب خشک کنید، ضخامت برش ها فرقی نمی کند که نازک باشند یا غلیظ، بعد از اینکه همه لیموها را برش دادید، اگر می خواهید از لیموها برای تهیه غذاهای مختلف استفاده کنید، هسته آن را جدا کنید.
مرحله 4: هسته ها را برای برنامه های مختلف جدا کنید
دانه ها را با چاقوی تیز از داخل برش های لیمو جدا کنید تا ظاهر آن ها خراب نشود، اگر می خواهید از لیمو برای تزیین غذا، سالاد، چای و انواع چای استفاده کنید، نیازی به جدا کردن دانه ها نیست. در داخل آنها
مرحله 5: ظرف و پارچه را برای خشک شدن در آفتاب آماده کنید
به طور کلی چون هسته برخی از لیموها بسیار تلخ و بد مزه است، اگر وقت کافی دارید بهتر است تمام هسته ها را بردارید سپس کف ظرف مناسبی یک پارچه نخی بگذارید و لیموها را در آن بچینید. ظرف. سپس ظرف را در آفتاب قرار دهید تا خشک شود.
مرحله 6: نکات خشک کردن در فر یا فر
اگر میخواهید برشهای لیمو را در سرخکن یا فر خشک کنید، ۱۰ دقیقه قبل سرخکن را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید، سپس برشهای لیمو را در سرخکن قرار دهید، سپس دما را کم کنید و روی ۱۲۰ قرار دهید. درجه سلسیوس.
مرحله 7: زمان و دمای مورد نیاز
سپس اجازه دهید لیموها به مدت 30 دقیقه در سرخ کن یا فر کاملا خشک شوند و بعد از این مدت در صورتی که لیموها خشک نشدند و رنگ آنها خوب نبود، بگذارید 20 دقیقه دیگر در سرخ کن با دمای پایین 120 درجه بمانند. دقیقه، آنها رنگارنگ تر می شوند
مرحله هشتم: نکات مهم هنگام استفاده از فر
همین کار را انجام دهید تا برش های لیمو را در فر خشک کنید، دما را روی کم قرار دهید و زمان قرار گرفتن در معرض لیموها را افزایش دهید تا برش های لیمو نسوزند و رنگ خوبی به خود نگیرند، سپس لیموها را از سرخ کن یا فر خارج کنید.
مرحله 9: نگهداری و استفاده از لیمو خشک
سپس برش های لیموی خشک را در ظرف شیشه ای دربسته بریزید و در یخچال قرار دهید، از چند برش لیموی خشک برای تهیه یا تزیین غذاهای لذیذ استفاده کنید و دمنوش های معطر درست کنید و نوش جان کنید.