آشپزی

طرز تهیه ماهی سرخ شده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ماهی سرخ شده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت ماهی سرخ شده

ماهی سرخ شده یکی از غذاهای خوشمزه، خوش طعم و اصیل شمالی است که به راحتی با ادویه های مختلف تهیه می شود، این غذا برای مهمانان بسیار مناسب است، می توانید در مواقعی که وقت کافی برای تهیه غذاهای وقت گیر ندارید درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت ماهی سرخ شده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ماهی کافی
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پل بیبر نصف قاشق چایخوری
گلپر 1 قاشق چایخوری
سرکه 1/3 فنجان
ارد 6 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن کافی
گوجه گیلاسی برای دارچین 6 تا 7 عدد
زیتون کشت شده برای دارچین 10 عدد
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
چند تکه لیموترش تازه برای تزئین 1 قطعه

طرز پخت ماهی سرخ شده

مرحله 1: ماهی را برش دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید

ابتدا ماهی ها را تمیز کرده و شسته و استخوان هایشان را جدا کرده سپس به اندازه های متوسط ​​و مناسب برش بزنید سپس برش های ماهی را در ظرفی بریزید و مقداری نمک و فلفل قرمز به آن ها اضافه کنید و بپاشید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 2: ادویه ها را به ماهی اضافه کنید

سپس مقداری زردچوبه و پودر سیر را مطابق ذائقه خود روی ماهی ها بریزید سپس روی سطح آن ها بمالید سپس روی برش های ماهی فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز بریزید و کاملا مخلوط کنید و مقدار ادویه را به سلیقه خود اضافه کنید. خودت میتونی تغییرش بدی

مرحله 3: ماهی را با تمام ادویه ها مخلوط کنید

سپس مقداری فلفل سیاه و پودر گلپر به برش های ماهی اضافه کنید و با آن ها مخلوط کنید سپس ادویه ها را با دست روی ماهی ماساژ دهید تا کاملا جذب شوند و ماهی را مزه دار کنید.سعی کنید سطح گوشت ماهی کامل را بپوشانید. ادویه جات ترشی جات

مرحله 4: سرکه را به ماهی اضافه کنید و در یخچال بگذارید

سپس مقداری سرکه روی ماهی بریزید، هم بزنید و هم بزنید تا ماهی عطر و طعم خود را بگیرد، سپس روی ظرف را بپوشانید، سپس در یخچال بگذارید، ماهی را یک ساعت در یخچال استراحت دهید و کاملا خوشمزه شود. که باید انجام شود

مرحله 5: آرد را در یک کاسه بریزید و ادویه ماهی را به آن اضافه کنید

سپس در ظرفی مقداری آرد بریزید و ادویه‌های ماهی را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و به دلخواه از چاشنی‌های دلخواهتان برای سرخ کردن استفاده کنید.

مرحله 6: برش های ماهی را در آرد آغشته کنید

سپس ماهی را از یخچال خارج کنید، هر برش ماهی را در یک ظرف آرد و ادویه بغلتانید تا دو طرف ماهی کاملا آرد شود، اگر ماهی کاملا آرد نپوشید، این کار را چند بار انجام دهید تا زمانی که کاملا آرد شود. سطح آنها کاملاً آرد هستند.

مرحله هفتم: داخل تابه روغن بریزید و روی آتش بگذارید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که ماهی را در آن فرو برده و به راحتی سرخ کنید، وقتی روغن داغ شد، ورقه های ماهی را داخل آن بریزید. تابه گذاشتن

مرحله هشتم: دو طرف ماهی را در روغن داغ سرخ کنید

سپس حرارت را کم کنید، ماهی را به آرامی سرخ کنید و آجیل ها در آن خوب بپزند، وقتی یک طرف ماهی کاملا قرمز و طلایی شد، به آرامی ورق بزنید تا طرف دیگر نیز خوب سرخ شود تا رنگ ماهی به دست آید. تغییر می کند و طلایی می شود

مرحله نهم: آب لیمو را روی ماهی بریزید و در ظرف مناسبی قرار دهید

بعد از اینکه همه ورقه های ماهی را سرخ کردید از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس یک لیموترش تازه را از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و روی ماهی بریزید سپس ماهی سرخ شده را در ظرف مناسبی بچینید. .

مرحله 10: تزیین کنید و دارچین را در کاسه ماهی قرار دهید

مقداری گوجه گیلاسی را شسته و مانند دارچین در کنار ظرف ماهی قرار دهید و در کنار ظرف ماهی مقداری زیتون بچینید سپس روی ماهی سرخ شده را با مقداری برگ نعنا، ریحان، گشنیز تازه و چند برش لیموترش تزیین کنید.

مرحله یازدهم: برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس برنجی را که همزمان با سرخ کردن ماهی پختید در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با زعفران آب پز غلیظ تزیین کنید.

مرحله دوازدهم: ماهی سرخ شده را سرو کنید

سپس ماهی سرخ شده را به عنوان یک غذای خوشمزه و شیک که طرفداران زیادی برای پذیرایی و مهمانی دارد همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، ماست موسیر، زیتون پرورشی، سبزیجات و انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا