آشپزی

طرز تهیه مخلوط پلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برنج مخلوط با مرغ

مرغ پلو مخلوط یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج مخلوط با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 400 گرم
برنج 4 فنجان
نخود فرنگی 1.5 فنجان
پیاز 2 عدد
سیر 3 قرص
فلفل های رنگارنگ 1 قطعه
سیب زمینیها 2 عدد وسط
زردچوبه و نمک کافی
فلفل سیاه و روغن زیتون کافی

طرز تهیه برنج مخلوط با مرغ

مرحله اول

من آماده می کنم مخلوط برنج با مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس کمی زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز طلایی شود. توجه داشته باشید که حرارت باید کم باشد تا روغن زیتون نسوزد.

سطح سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید سپس آنها را نگینی خرد کنید و وقتی پیازها سرخ شد به ماهیتابه اضافه کنید. حالا سیب زمینی ها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شوند.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ را به همراه فلفل رنگی به صورت سنگ های کوچک برش می دهیم و کنار می گذاریم. سپس سیر را ریز رنده کنید و وقتی سیب زمینی ها سرخ شد، سینه مرغ و نخود را به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا سینه مرغ را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند سپس فلفل را به همراه سیر به تابه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی فلفل خام از بین برود. سپس نمک و فلفل سیاه را اندازه می کنیم.

مرحله ششم

وقتی مواد خوب سرخ شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آماده کنید. برای این کار یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

مرحله هفتم

وقتی آب به نقطه جوش رسید برنج را شسته و به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک داخل قابلمه می ریزیم سپس برنج را به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا پخت اولیه آن تمام شود.

مرحله هشتم

وقتی دور تا دور برنج نرم شد و دانه آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکشی کنید. سپس در قابلمه مناسبی کمی روغن مایع می ریزیم و کف قابلمه مورد نظرمان را محکم می کنیم.

مرحله نهم

حالا یک لایه برنج در قابلمه بریزید و مقداری از مواد میانی را روی آن بمالید سپس به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس شعله پخش کن را روی حرارت زیاد قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

مرحله دهم

در این مرحله قابلمه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید پلو به مدت 5 دقیقه روی حرارت زیاد بماند سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو به مدت 40 دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا