طرز تهیه مربای آلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مربای آلو
مربای آلو یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بسیار راحت درست می شود و برای صبحانه بسیار پرطرفدار و دلچسب است و می توانید مربای آلو را به روش های مختلف درست کنید و برای صبحانه یا حتی عصر از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مربای آلو به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
آلو سیاه سفت | 1 کیلوگرم |
قند | نیم کیلو |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
اب | نصف فنجان |
طرز تهیه مربای آلو
مرحله 1: آماده سازی و له کردن آلو
ابتدا آلوها را شسته و ریز خرد کرده و هسته آن را جدا کنید سپس آلوهای خرد شده را کنار بگذارید، برای مربا بهتر است از آلوهای رسیده، آبدار و شیرین استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشند.
مرحله 2: تهیه شربت از شکر و آب
سپس در قابلمه ای مقداری شکر بریزید سپس مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، می توانید مقدار شکر را به ذائقه خود تغییر دهید و اگر می خواهید مربا خیلی شیرین شود شکر بیشتری اضافه کنید.
مرحله 3: شربت و آلو را با هم مخلوط کنید
مخلوط شکر و آب را هم بزنید تا شکر کم کم در آب حل شود و وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد 10 دقیقه بگذارید بجوشد تا غلیظ شود سپس آلوهای خرد شده را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و هم بزنید و با با هم مخلوط کنید.
مرحله 4: عصاره وانیل را به مخلوط اضافه کنید
به ذائقه خود می توانید پس از افزودن آلو مقدار کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید تا با مواد بجوشد و عطر آن از بین مواد پخش شود و ریختن وانیل در مربای آلو کاملا خوشمزه است و بستگی به ذائقه شما دارد و ترجیح.
مرحله 5: پختن آلو و مربای نهایی
سپس اجازه دهید آلوها به مدت 15 دقیقه در مخلوط بپزند و خوب بپزند تا قوام آنها کاملاً نرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس به مدت دو ساعت در دمای محیط قرار دهید تا مربا خنک شود. بودن
مرحله ششم: نحوه نگهداری مربا و سرو آن برای صبحانه
سپس شیشه ها و درب شیشه های مورد نظر را با آب جوش تمیز بشویید و خشک کنید، سپس مربای آلو را داخل شیشه ها بریزید و شیشه ها را پر کنید، سپس آنها را خوب ببندید، سپس در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید. زمان.. در آخر مربای آلو را در ظرف مناسبی بریزید و برای صبحانه با خامه، کره، چای داغ و نان تازه سرو کنید.