آشپزی

طرز تهیه مربای توت سفید +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مربا از توت سفید

مربای توت سفید یکی از مرباهای خوشمزه و بین المللی است که مانند مرباهای دیگر به عنوان صبحانه سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مربا از توت سفید برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای مربا از توت سفید
توت سیاه 500 گرم
قند 500 گرم
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
فشار دادن 2 عدد
جوهر لیمو ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه مربا از توت سفید

مرحله اول

برای تهیه مربای توت سفید خوشمزه ابتدا توت ها را شسته و چوب آن ها را جدا می کنیم سپس می گذاریم کاملا خشک شوند. سپس میوه ها را با شکر به صورت لایه ای در قابلمه بریزید.

مرحله دوم

سپس درب قابلمه را ببندید و میوه ها را به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا میوه ها آب را جذب کنند. بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا مربا بجوشد.

سطح سوم

در حین جوشیدن، مربا را با قاشق جمع کنید و دور بیندازید تا مربای شفافی به دست آید. بعد از یک ساعت و 30 دقیقه هل را به همراه زعفران پخته شده به قابلمه اضافه کنید تا مربا رنگ شود.

مرحله چهارم

سپس درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم و می گذاریم مربا کاملا خودش را بگیرد. بعد از 30 دقیقه یک قاشق از شهد مربا را در نعلبکی بریزید و به مدت 2-3 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شهد خنک شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت شهد را بین دو انگشت می چشیم. اگر شهد آب ریز شد، غلظت مربا درست است، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مربا در تابه کاملا خنک شود.

مرحله ششم

وقتی مربا خنک شد آن را در شیشه مورد نظر بریزید سپس با درب آن را ببندید تا هوا وارد نشود. حالا مربا را در یخچال نگهداری می کنیم و در آخر مربا را با کره سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا