آشپزی

طرز تهیه مربای زرشک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربای زرشک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای زرشک

مربای زرشک یکی از مرباهای رنگارنگ و خوشمزه ایرانی است که معمولا با زرشک تازه درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای زرشک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم مربای زرشک
زرشک تازه 3 فنجان
قند 4 فنجان
اب 1 فنجان
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای زرشک

مرحله اول

من آماده می کنم مربای شاه توت خوشمزه ابتدا زرشک ها را خوب تمیز می کنیم سپس در آبکش می گذاریم و با آب سرد خوب می شوییم. سپس زرشک ها را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به صورت لایه ای روی دانه های زرشک می ریزیم سپس درب قابلمه را می گذاریم و در یخچال می گذاریم. برای آبکشی زرشک، درب قابلمه را یک شب در یخچال قرار دهید.

سطح سوم

بعد از گذشت این مدت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم سپس داخل قابلمه آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا آب قابلمه شروع به جوشیدن کند. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید.

مرحله چهارم

حالا برای اینکه مربای شفاف و خوش رنگ تری داشته باشیم با قاشق کف روی سطح آب را جمع کرده و دور می اندازیم. حالا اجازه می دهیم زرشک با حرارت ملایم به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزد و شربت مربا غلیظ شود.

مرحله پنجم

بعد از 30 دقیقه 1 قاشق مرباخوری از شربت مربا را بردارید و بگذارید خنک شود سپس بین دو انگشت تست کنید شربت خاصیت کشسانی دارد یعنی شربت مربا به قوام خود رسیده است.

مرحله ششم

وقتی مربا غلیظ شد، زعفران پخته شده را به همراه وانیل به قابلمه اضافه کنید و بعد از دو دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. حالا اجازه دهید مربا خنک شود سپس در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا