آشپزی

طرز تهیه مربای لبو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مومیایی لب

مربای لبو یکی از مرباهای خوشمزه و خوش رنگ ایرانی است که طعمی بسیار جذاب و الهی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای لبو در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده بالم لب
چغندر 2 کیلوگرم
قند 1.5 کیلوگرم
آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
اب کافی

طرز تهیه مومیایی لب

مرحله اول

برای تهیه مربای لابوی مجلسی در ابتدای کار چغندر یا چغندر قرمز را خوب شسته و پوست آن را جدا می کنیم. نوع این مربا سلیقه ای است و برای له کردن لب ها می توانیم از روش های مختلفی استفاده کنیم.

مرحله دوم

می توانیم لب ها را شکل دهیم، سنگ های قیمتی را برش دهیم یا با رنده درشت رنده کنیم. در این دستور، لب ها را رنده می کنیم، سپس یک قابلمه انتخاب می کنیم و به ازای هر فنجان شکر یک فنجان آب اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه را روی اجاق قرار می دهیم و مخلوط شکر و آب را آرام آرام هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. پس از حل شدن شکر، حرارت را کم کرده و اجازه دهید شربت به مدت 30 دقیقه بجوشد.

مرحله چهارم

بعد از این مدت نبات های رنده شده را به قابلمه اضافه می کنیم سپس حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد می کنیم تا مربا شروع به غلیظ شدن کند. حالا کفی که روی مربا جمع می شود را با قاشق جمع می کنیم و دور می اندازیم.

مرحله پنجم

دور انداختن این فوم ها باعث می شود رنگ مربا در انتها روشن تر و شفاف تر شود. بعد از جمع شدن تمام کف روی مربا، حرارت را کم کنید و اجازه دهید لیپو کاملا بجوشد.

مرحله ششم

پخت کامل لب ها حدود 30 تا 40 دقیقه طول می کشد. توجه داشته باشید که هنگام پخت لبو، حرارت زیر قابلمه باید خیلی کم باشد. بعد از این مدت وانیل و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله حدود 5 دقیقه صبر می کنیم و بعد از آن قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. سپس درب قابلمه را صافی بگذارید و اجازه دهید مربا به دمای محیط برسد.

مرحله هشتم

بعد از خنک شدن کامل مربا، آن را در ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. اگر می خواهیم مربا را به مدت خیلی طولانی نگهداری کنیم، بهتر است آن را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا