آشپزی

طرز تهیه مربا کیوی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربا کیوی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در فصل پاییز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه مربای کیوی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم مربای کیوی
قند 500 گرم
آب جوش 250 گرم
کیوی 500 گرم
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای کیوی

مرحله اول

برای تهیه مربای کیوی خوشمزه ابتدا کیوی ها را خوب بشویید سپس با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس پوست نازک کیوی را با چاقوی تیز می گیریم و به دلخواه برش می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله آب و شکر را در قابلمه مناسبی می ریزیم و بعد از آن قابلمه را روی آتش می گذاریم تا شکر کاملا آب شود. سپس باید صبر کنیم تا شربت مربا کمی غلیظ شود و آبکی نشود.

سطح سوم

وقتی شربت کمی غلیظ شد، کیوی ورقه شده را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کیوی کاملا پخته و نرم شود. بعد از اینکه کیوی را در قابلمه گذاشتیم، شربت می جوشد.

مرحله چهارم

حالا دوباره صبر می کنیم تا شربت بجوشد سپس با قاشق کف سطح شربت را جمع کرده و دور می ریزیم. بدین ترتیب مربا سرگرمی روز رنگارنگ تر و شفاف تر می شود.

مرحله پنجم

پخت کیوی حدود 35 تا 45 دقیقه طول می کشد. بعد از پخته شدن کیوی یک قاشق از شربت مربا را می گیریم و می گذاریم کاملا خنک شود سپس بین دو انگشت میل می کنیم.

مرحله ششم

اگر شربت مربا بین دو انگشت بیفتد یعنی مربا به قوام خود رسیده است. در پایان پخت مربا آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و چند ثانیه صبر کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا مربا خنک شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه ظرف را از روی اجاق برداشتیم یک شب در آشپزخانه قرار می دهیم و بعد در ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم. سرگرمی روز درب شیشه ها را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا