طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین و پرکالری ترین غذاهای بین المللی است که می توانید با ادویه ها و چاشنی های مختلف مطابق با ذائقه خود آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی برای سرگرمی روز همراه باشید
برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی ابتدا مجموعه ای از ادویه ها مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل، آویشن، زردچوبه و نمک را در ظرفی مخلوط کرده و با دو لیوان آب مخلوط می کنیم. تکه های مرغ را به این محلول اضافه می کنند و به مدت چهار ساعت در یخچال می گذارند تا کاملا طعم دار شوند.
سپس با کمک آرد گندم و آب یخ مرغ ها را رنده کرده و برای سرخ شدن آماده می کنیم. روغن مخصوص سرخ کردنی را در ماهیتابه داغ کنید، تکه های مرغ را در آن سرخ کنید و پس از طلایی شدن، چربی اضافی آن را بردارید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | مقدار مواد |
شانه و ران مرغ کوچک | 8 عدد |
آرد گندم | 2 لیوان |
اب | 4 لیوان |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
مرحله 1: مخلوط ادویه را آماده کنید
من آماده می کنم رستوران مرغ سوخاری ابتدا نیمی از پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و نمک را در ظرف مناسبی بریزید سپس 2 پیمانه آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 2: مرغ را مرینیت کنید
در این مرحله تکه های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم سپس درب ظرف را سلفون می بندیم و حداقل 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا مرغ کاملا طعم ادویه ها را گرفته و خوش طعم شود.
مرحله 3: آرد و آب یخ را آماده کنید
وقتی مرغ به خوبی مزه دار شد، کاسه را از یخچال خارج کنید، سپس آرد گندم را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس 2 فنجان آب یخ را در ظرف دیگری ریخته و جلوی خود قرار می دهیم.
مرحله 4: روغن را برای سرخ کردن گرم کنید
در این مرحله به اندازه ای روغن در ظرف عمیقی می ریزند تا مرغ ها در حین سرخ شدن در روغن شنا کنند. برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص استفاده کنید زیرا مقدار کمی از مرغ سرخ شده را به خود جذب می کند و باعث ترد شدن آن می شود.
مرحله 5: دمای زیر روغن را تنظیم کنید
در نهایت می توانیم روغن را برای سرخ کردن صاف کرده و برای غذاهای دیگر استفاده کنیم. حالا ظرف روغن را روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم و صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود و به نقطه جوش برسد.
مرحله ششم: تکه های مرغ را برای سرخ کردن آماده کنید
اگر روغن خوب داغ نشود جوجه ها خوب پف نمی کنند. همچنین حرارت زیر روغن باید کم باشد تا جوجه ها برشته شوند. در حالی که روغن در حال گرم شدن است، تکه های مرغ را داخل آرد بریزید و مانند لباس شستن به هم بمالید.
مرحله 7: پوسته پوسته شدن سطح تکه های مرغ
وقتی خوب آرد پاشیدند از آرد خارج کنید و داخل آب بریزید. چند بار این کار را انجام می دهیم تا یک لایه آرد روی مرغ تشکیل شود سپس آن را در روغن داغ می گذاریم و سرخ می کنیم.
مرحله 8: نکات اندازه مرغ
نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که در این آموزش از تکه های کوچک مرغ استفاده کرده ایم که با سرخ کردن در روغن کاملا پخته می شوند. اگر بخواهیم از تکه های بزرگ مانند سینه مرغ کامل استفاده کنیم، ابتدا باید آنها را بپزیم.
مرحله نهم: تهیه و سرو نهایی مرغ سوخاری
بعد از اینکه تکه های مرغ خوب سرخ شدند و طلایی رنگ شدند، روغن را برداشته و روی پارچه یا توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر مرغ سرخ شده را با سس دلخواه سرو می کنیم.