آشپزی

طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ مجلسی یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ایرانیان است که معمولا در مجالس با زرشک پلو یا سبزی پلو سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ سوخاری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ران یا سینه مرغ 4 عدد
پیاز 3 عدد وسط
زعفران آب پز ½ فنجان
پودر هل نوک یک قاشق چای خوری
فلفل 1 قطعه
کره 25 گرم
سیر 1 قرص
هویج 1 قطعه
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله اول

من آماده می کنم مرغ سرخ شده ابتدا تکه های مرغ را خوب بشویید سپس با حوله خشک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس 2 قاشق غذاخوری زعفران پخته و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک عدد پیاز را خلال کرده و به کاسه مرغ اضافه می کنیم. حالا با دست مواد را روی مرغ می گذاریم سپس درب ظرف را سلفون می بندیم و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

سطح سوم

وقتی مرغ مزه دار شد آن را از یخچال خارج کنید. سپس ظرف مناسبی روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا تکه های مرغ را در قابلمه بریزید و سرخ کنید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه تکه های مرغ خوب سرخ شدند از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه کمی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و پیاز را یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید تا با ادویه ها یکدست شود.

مرحله ششم

سپس فلفل و هویج را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس سیر را خرد یا رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن مواد، تکه های گوشت مرغ را در قابلمه می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله زعفران پخته شده را به همراه ۱ پیمانه به قابلمه اضافه کنید سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا باید کفی که روی سطح آب جمع می شود را با قاشق جمع کنیم و دور بریزیم.

مرحله هشتم

پس از برداشتن ته آب، روغن را اضافه کرده و اجازه دهید مرغ به مدت یک تا یک ساعت و 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و روغن را اضافه کنید. در 5 دقیقه آخر پودر هل را اضافه می کنیم و می گذاریم جذب شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه آب قابلمه کاملا کشیده شد مرغ ما آماده است. در آخر تکه های گوشت مرغ را در ظرف دلخواه بریزید سپس در صورت تمایل مقداری پیاز و هویج و فلفل اضافه کنید و با برنج سرو کنید.

نکاتی در مورد پخت مرغ

مرغ را در آب و نمک خیس کنید

یکی از ترفندهایی که رستوران‌های معروف برای خوشمزه‌تر کردن مرغ مجلسی از آن استفاده می‌کنند، خیس کردن مرغ در محلول آب و نمک است. علاوه بر این که نمک به طور کامل در مرغ نفوذ می کند، به مرغ تردتر نیز کمک می کند.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا