طرز تهیه مرغ پاپ کورنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مرغ پاپ کورن
پاپ کورن مرغ یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و ساده است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ پاپ کورن برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 300 گرم |
سیر | 1 قرص |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
سس گوجه | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 1 فنجان |
نمک و فلفل | کافی |
ادویه و روغن | کافی |
طرز تهیه مرغ پاپ کورن
مرحله اول
برای تهیه مرغ پاپ کورن خوشمزه و خاص ابتدا مرغ را به قطعات کوچک برش می دهیم و خوب می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود و خشک شود.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق یا همزن دستی خوب هم بزنید تا کف کند. سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و به کاسه تخم مرغ اضافه کنید.
سطح سوم
حالا سس کچاپ را به همراه مقداری نمک، فلفل و ادویه کاری در کاسه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا بافت یکدست شود. برای افزودن بیکینگ پودر باید به یک نکته توجه کنیم.
مرحله چهارم
برای اینکه بکینگ پودر خاصیت خود را از دست ندهد باید 15 دقیقه قبل از سرخ کردن مرغ ها را به مواد اضافه کنیم. سپس بیکینگ پودر را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک ماهیتابه عمیق روی اجاق می گذاریم و به اندازه ای روغن می ریزیم که تکه های مرغ در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند. سپس آرد سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید و جلوی خود قرار دهید.
مرحله ششم
حالا تکه های مرغ را در آرد سوخاری حلقه می کنیم سپس در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک طرف پاپ کورن خوب سرخ شد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
پس از طلایی شدن کامل پاپ کورن، آن را از روغن خارج کرده و در توری فلزی یا روی حوله قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود. در آخر مرغ پاپ کورن را با سس به دلخواه سرو می کنیم.