طرز تهیه مک اند چیز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مک اند چیز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مک و پنیر
ماک اند پنیر یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است که می توان آن را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد.می توانید از ماک و پنیر به عنوان یک صبحانه سالم استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه مک و پنیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
پاستا | 1 بسته |
شیر نر | 1 فنجان |
کره | 30 گرم |
ارد | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
پودر سیر و آویشن | کافی |
پنیر چدار یا گودا | کافی |
پیتزا با پنیر | کافی |
سس کچاپ و خردل برای تزیین | کافی |
آویشن برای تزیین | کافی |
طرز تهیه مک و پنیر
مرحله 1: پاستا را در آب بجوشانید
ابتدا در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند و بعد از اینکه هر نوع ماکارونی را در قابلمه ریختید مقداری نمک و مقداری روغن به آن اضافه کنید سپس اجازه دهید با هم بجوشد و بافت آن ماکارونی نرم است
مرحله 2: زمان مناسب برای پختن پاستا
زمان دقیق پخت ماکارونی روی بسته بندی آن نوشته شده است، بهتر است آن را رعایت کنید، اما به طور متوسط بعد از حدود 8 دقیقه ماکارونی کمی پخته و نرم می شود، مراقب باشید که ماکارونی را زیاد در آب نجوشانید. بافت خراب می شود و ورز می دهند.
مرحله 3: پاستا را آبکش کرده و آرد را در کره تفت دهید
پس از این مدت پاستا را آبکش کرده و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و در همین حین در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آن آب شود سپس آرد را اضافه کنید سپس تفت دهید. خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: شیر، گودا و پنیر چدار را به مخلوط اضافه کنید
وقتی آرد کاملا در کره سرخ شد، شیر را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا با دست یکدست شود و بافتی به دست می آید، سپس پنیر گودا و چدار را به مخلوط اضافه می کنیم، مخلوط می کنیم. پنیرها در مخلوط ذوب می شوند.
مرحله 5: ماکارونی و سس پنیر را مخلوط کنید
وقتی پنیرها کاملا ذوب شدند مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از پنیر اصلی کم شود سپس ماکارونی آبکش شده را داخل تابه بریزید و سس پنیر را به آن اضافه کنید.
مرحله 6: ادویه ها را به پاستا اضافه کنید
سس پنیر را با پاستا مخلوط کنید تا کاملا جذب پاستا شود و ماکارونی را خوشمزه تر کند، سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن است را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا عطر ادویه ها پخش شود و با ماکارونی مخلوط کنید تا یکدست شود
مرحله هفتم: پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید
بعد از اینکه همه مواد کاملا مخلوط و یکدست شد، ماکارونی را در ظرف های مناسبی که می توان در فر قرار داد قرار دهید، سپس مقداری پنیر پیتزا روی پاستا بریزید تا کاملا سطح آن را بپوشاند، مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه دارد و سلیقه خودت وجود داره
مرحله هشتم: آن را در فر قرار دهید و دمای آن را تنظیم کنید
هر چه مقدار پنیر پیتزا بیشتر باشد، ماک و پنیر لذیذتر و لذیذتر می شود.سپس ظرف را با ماکارونی در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد، درجه حرارت و حرارت فرها قرار دهید. متفاوت متفاوت است.
مرحله نهم: پاستا را در فر بپزید
سپس پاستا را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر پیتزا روی سطح کاملا آب شود و طلایی شود، اگر بعد از این مدت رنگ پنیر پیتزا طلایی نشد، گریل را به مدت دو دقیقه روشن کنید تا پنیر پیتزا شود. طلایی شدن کاملا ذوب شده و طلایی می شود.برای رنگ آمیزی
مرحله دهم: پنیر ماچا را برش داده و در ظرف مناسبی بریزید
پس از آماده شدن ماک و پنیر از فر خارج کرده به دمای محیط برسانید تا حرارت اولیه کمی کاهش یابد سپس ماک و پنیر را به اندازه های دلخواه برش دهید سپس ماک و پنیر را برش بزنید در ظرف مناسبی قرار دهید.
مرحله یازدهم: ماک و پنیر را تزئین کرده و سرو کنید
سپس مقداری سس سس کچاپ یا خردل را به دلخواه روی ماک و پنیر بریزید و با پودر آویشن تزیین کنید و سپس ماک و پنیر را به عنوان پیش غذای خوشمزه و ساده برای پذیرایی و مهمانی ها با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2