آشپزی

طرز تهیه مینی کیک خامه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مینی کیک با خامه

مینی کیک خامه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه درست می شود کیک اسفنجی و خامه هم زیاد هست این کیک خوشمزه و ساده که خیلی راحت درست میشه برای سرو هم خیلی مناسبه کیک خامه ای مینی طرفداران زیادی داره. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه مینی کیک خامه ای به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ارد 2 لیوان
یک تخم مرغ 4 عدد
شیر نر 3.4 فنجان
نمک 1 پنس
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
قند 1 فنجان
روغن مایع نصف فنجان
کرم رنگ 2 لیوان
شکلات ذوب شده برای تزئین کافی
آجیل (پسته، گردو، بادام) و نارگیل برای تزیین کافی
شکلات چیپسی برای تزیین با مقدار لازم

طرز تهیه مینی کیک با خامه

مرحله 1: آماده سازی تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا گلوله شوند و غلظت آن ها یکنواخت و کمی حجیم شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره با دور تند همزن برقی حدود 10 دقیقه هم بزنید.

مرحله 2: وانیل را به مخلوط اضافه کنید

وقتی خوب مخلوط شدند و بافت مخلوط کاملا یکنواخت، کرمی، کشدار و حجیم شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، کمی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، وانیل بوی بد تخم مرغ را از بین ببرد.

مرحله 3: شیر و روغن را با مخلوط مخلوط کنید

در مرحله بعد مقداری از شیر گرم شده را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود سپس کره مایع را اضافه کنید و به اندازه ای که با مواد مخلوط شود، هم بزنید.

مرحله چهارم: آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کرده و مخلوط کنید

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آب سبک و یکنواخت شود سپس مقداری بیکینگ پودر و نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا خوب مخلوط شوند. و مخلوط کنید.

مرحله 5: آرد را در مخلوط اصلی بریزید

سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و در چند مرحله به آرامی با لیسک یا همزن دستی و در حرکات دایره ای در یک جهت هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود تا آرد به شکل گلوله در داخل مایه باقی بماند. ظرف .نمونده

مرحله 6: آماده کردن قالب کیک

سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا جداکننده چرب کنید، بهتر است از قالب 20*30 استفاده کنید تا راحت باشد کیک را به اندازه های دلخواه برش دهید، سپس کف قالب را کمی آرد بپاشید. قالب به بعد از پخت کیک در ته است فرم نمی چسبد.

مرحله هفتم: مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر بپزید

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، سپس اجازه دهید کیک به مدت 40 دقیقه در فر بپزد. و آماده شوید

مرحله هشتم: نکات مهم در پخت کیک

مواظب باشید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف آن از بین می رود و شکل و ظاهر آن به هم می خورد بافت خوبی داشته باشید.

مرحله 9: تست پخت کیک

یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید و اگر چیزی به آن نچسبید کیک به خوبی پخته و آماده است سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود.

مرحله 10: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید

بعد از سرد شدن کیک با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کرده و کیک را کاملا از قالب خارج کنید سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شود سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه خود برش دهید. برش

مرحله 11: فرم دادن به کرم

سپس مقداری از خامه را در ظرفی بریزید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا خامه فرم بگیرد، خامه باید کاملا فرم بگیرد تا جای پره های همزن روی آن بماند و اگر کاسه را بچرخانید. ، کرم بیرون می ریزد.

مرحله 12: تزیین اولیه با خامه

سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و تکه ای از کیک را روی سطح صافی قرار دهید، سپس سطح کیک را با کمی شیر مرطوب کنید، سپس خامه فرم گرفته را روی سطح کیک بریزید، آن را روی کیک بمالید. یک کاردک، سپس سطح کیک صاف می شود

مرحله 13: لایه های تزئینی را روی کیک اضافه کنید

سپس به سلیقه خود می توانید روی خامه چند برش موز و گردوی آسیاب شده یا تکه های کوچک شکلات قرار دهید سپس یک اسفنج دیگر را با شیر خیس کنید و روی آن قرار دهید تعداد اسفنج ها به ذائقه شما بستگی دارد.

مرحله چهاردهم: فرم دادن خامه روی کیک

بعد از چیدن تمام کراست ها روی کیک را با شیر مرطوب کرده و خامه فرم گرفته را روی آن می ریزیم و با کفگیر صاف می کنیم تا کرم تمام سطح و دور کیک را بپوشاند سپس مینی کیک خامه ای را به دلخواه تزیین می کنیم.

مرحله 15: کیک را تزئین کرده و سرو کنید

برای تزیین کیک می توانید از شکلات ذوب شده، مقداری گردوی آسیاب شده، پودر پسته یا خلال، خلال بادام یا شکلات چیپسی و چند تکه موز یا توت فرنگی استفاده کنید، سپس مینی کیک خامه ای را در ظرف مناسب سرو قرار دهید. در آخر مینی کیک خامه ای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوشمزه پذیرایی میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا