طرز تهیه نان آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان گیلاس
نان گیلاس یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان گیلاس برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای نان گیلاس |
|
ارد | 225 گرم |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
قند | 30 گرم |
شیر گرم | 100 گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
پودر مخمر | ¾ قاشق چایخوری |
کره | 25 گرم |
مواد میانی |
|
گیلاس | کافی |
قند | کافی |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | کافی |
قند | کافی |
دانههای بادام | کافی |
طرز تهیه نان گیلاس
مرحله اول
برای تهیه پای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم و شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و کمی مخلوط کنید سپس روی ظرف را با درب ببندید تا 10 دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا بافت تخم مرغ از انعقاد خارج شود. حالا مخلوط تخم مرغ را به کاسه با مایه اضافه کنید و مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد و نمک را سه بار الک کنید و کم کم به کاسه اضافه کنید سپس خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. حالا روی کاسه را با یک پارچه نخی بپوشانید.
مرحله چهارم
سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت خمیر را ورز می دهیم تا کرک اضافی گرفته شود سپس به 5 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
حالا قسمت های خمیر را می گیریم و به کمک وردنه به شکل بیضی روی سطح کار پهن می کنیم سپس یک طرف آن را کمی شکر می ریزیم تا از لبه های خمیر 1 سانتی متر فاصله داشته باشد.
مرحله ششم
سپس آلبالوها را روی شکر قرار دهید و خمیر را تا کنید و سپس با انگشت فشار دهید تا خمیر بچسبد. حالا مابقی خمیر پیتزا را به صورت ورقه های افقی درست می کنیم و خمیر را رول می کنیم.
مرحله هفتم
سپس خمیر را به شکل گرد با کاغذ روغنی پوشانده و 30 دقیقه دیگر استراحت می دهیم. در این فاصله فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله هشتم
بعد از استراحت خمیر، روی آن را با مخلوط شیر و زرده تخم مرغ آغشته کنید، سپس مقداری پودر نارگیل، شکر و پرک بادام روی آن بپاشید. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت 15 دقیقه بپزد.
مرحله نهم
بعد از این مدت در صورت نیاز به مدت 2 دقیقه اجازه دهید تا روی نان برشته شود تا کاملا طلایی و زیبا شود. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و نان را از قالب خارج کنید. نوش جان.