طرز تهیه نان بیگل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان بیگل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان باگل
نان بیگل یکی از انواع سنتی و خوشمزه نان آمریکایی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان باگل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم نان بیگل | |
ارد | 300 گرم |
آب ولرم | 180 گرم |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 7 گرم |
مخمر فوری | 1 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان باگل
مرحله اول
برای تهیه نان شیرینی به سبک آمریکایی در ابتدای کار مایه را به همراه آب گرم و شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس هم بزنید و در ظرف را بپوشانید تا مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند.
مرحله دوم
حالا بعد از این مدت مایه را به همراه نمک در ظرف بزرگتری بریزید سپس کمی مخلوط کنید. سپس آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید و به مخلوط مایه و نمک اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله کره مایع را به مواد خمیر اضافه می کنیم سپس 10 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر در ظرف جمع شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرم بگذارید.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس بعد از این مدت دوباره خمیر را ورز می دهیم تا پف کند، سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به گلوله های بزرگ به اندازه نارنگی تقسیم می کنیم سپس روی چانه را با کیسه فریزر می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر 10-15 دقیقه استراحت کند تا حجم پیدا کند. بعد از این مدت چانه ها را به شکل دونات در می آوریم.
مرحله ششم
حالا سطح کار را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را روی آن می گذاریم و به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم بگیرند. سپس جوش شیرین را در ظرف مناسبی از آب بریزید.
مرحله هفتم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. سپس خمیر را در آب در حال جوش قرار می دهیم و اجازه می دهیم هر طرف به مدت 5 تا 7 ثانیه در آب جوش بپزد.
مرحله هشتم
حالا بعد از این مدت خمیر را به آرامی از قابلمه خارج می کنیم. سپس فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و می گذاریم فر کاملا گرم شود و سینی را با کاغذ پخت می پوشانیم.
مرحله نهم
در این مرحله خمیرهای نان را در سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار می دهیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها به مدت 15 دقیقه با دمای پایین و 10 دقیقه در دمای بالا بپزند. که باید انجام شود
مرحله دهم
سرگرمی روز بعد از این مدت قالب را از فر خارج می کنیم سپس نان ها را کاملا خنک می کنیم. سپس نان رول ها را با پنیر خامه ای، املت یا نیمرو برای صبحانه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2