آشپزی

طرز تهیه نان خشک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان خشک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان خشک

نان خشک یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که برای صبحانه بسیار مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان خشک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد تشکیل دهنده نان خشک
ارد 2 فنجان
نمک ⅓ قاشق چایخوری
قند ½ قاشق چایخوری
سبزیجات خشک 2 قاشق غذاخوری
صبحانه یا پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
خمیر مخمر ½ قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آب سرد 1 فنجان
پودر سبوس گندم 1 قاشق غذاخوری
شیر یا آب ولرم کافی
کنجد، مغز دانه و سیاه دانه کافی

طرز تهیه نان خشک

مرحله اول

برای تهیه نان خشک لذیذ در ابتدای کار آرد را در یک ظرف نسبتا گود الک می کنیم سپس نمک و شکر و زردچوبه و پودر سبوس گندم و مایه خمیر را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا سبزی های خشک معطر (فلفل دلمه، رازیانه، ریحان و مریم گلی خشک) را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. سپس پنیر خامه ای را به همراه شیر ولرم به کاسه اضافه کرده و با نوک انگشتان هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.

سطح سوم

سپس کره مایع را کم کم به کاسه اضافه کنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرم و غلیظی به دست آید که به دست نچسبد. سپس روی خمیر را با سلفون و یک حوله تمیز بپوشانید.

مرحله چهارم

حالا بگذارید خمیر به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو یا سه برابر شود. بعد از این مدت خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه آن را نازک پهن کنید.

مرحله پنجم

در مرحله بعد مقداری کنجد، مغز دانه و سیاه دانه را روی خمیر بمالید، سپس دوباره آن را با وردنه پهن کنید تا دانه ها به خمیر بچسبند. حالا خمیر را برش می دهیم و 5 تا 10 دقیقه دیگر استراحت می دهیم.

مرحله ششم

در این فاصله فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. بعد از استراحت دوم، خمیر را در فر قرار دهید و اجازه دهید نان به مدت 30-40 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد.

مرحله هفتم

بعد از اتمام پخت نان، گریل را روشن کنید و اجازه دهید روی نان کاملا طلایی و زیبا شود. در آخر نان را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود سپس با پنیر و گردو سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا